ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με 4-0 φιλοδώρησε την Θύελλα Παραλίας το Καλονερό για το πρωτάθλημα

ΜΕ 3 στα 3 ολοκλήρωσε την αγωνιστική ημέρα την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ο Παντριφυλιακός Καλονερού που έδειξε τον καλύτερο εαυτό του για να αποκομίσει μια ακόμα νίκη ζεσταίνοντας το Πρωτάθλημα απέναντι στην Θύελλα Παραλίας.
Το παιχνίδι άρχισε να δείχνει την δυναμική του μετά το πρώτο 20λεπτο όταν κοντά στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων ο διαιτητής σωστά έδωσε πέναλντι και ανατροπή κοντά στον Ζαφείρη το οποίο εκτελέστηκε με αποτέλεσμα στο 36ο λεπτό της συνάντησης να εκπληρωθεί εύκολα το 1-0 με το οποίο η τοπική ομάδα απέκτησε ψυχολογικό προβάδισμα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με σημαντικές φάσεις αλλά και τρίλεπτη καθυστέρηση ώστε να γίνει το απαραίτητο διάλλειμμα.
Η επανάληψη όμως απέδωσε την καλή διάθεση των παικτών που γεύθηκαν την νίκη καθώς στο 73ο λεπτό μετά από κόρνερ και στο σωστό χρόνο η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Λαχανά κάνοντας το 2-0 καθώς δεν πρόαλβε να αντιδράσει ο Αγγελέας πανηγυρίζοντας την σιγουρία της καλής εμφάνισης. Όμως στο 89ο λεπτό με εξαιρετική μαεστρία η μπάλα κινήθηκε στην μικρή περιοχή όπου μόνος του ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος καθάρισε την φάση καταλήγοντας με το 3-0 το οποίο ήταν αρκετά θετικό μήνυμα καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν κουραστεί στο αμυντικό τους σχήμα. Τελικά στο 87ο λεπτό η μπάλα μετά απο νέο κόρνερ και πάσα ο Τσάκαλης βρήκε την μπάλα σκοράροντας με το τελικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνει την ημέρα στο 4-0.
Πολύ καλή η διαιτησία και το fair play των φιλοξενουμένων όπου έπαιζαν όλες οι ηλικίες όπως το μήνυμα από ένα παίκτη που έδωσε τον δικό του αγώνα ζωής και φωτογραφίασαμε.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Αλεξόπουλος Παν. (Ρήγας), Κουτσούλης, Ζαφείρης, Αλεξόπουλος Νίκος, Γαλάνης, Κανελλόπουλος Σαράντος, Λαχανάς, Δρακόπουλος,Τσούτσας, Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Βλάμης Γιώργος.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Αγγελέας, Χόγκελ, Κατσιλιέρης, Χρυσός, Ξυνός, Σερεμέτης, Κολιτσιδάκης, Αγγελόπουλος, Τζάνος, Στασινόπουλος, Μερκούρης.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου