ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ετοιμασίες για το παιχνίδι της Τετάρτης εντός έδρας

ΕΝΑ σημαντικό παιχνίδι θα απασχολήσει τον Πανατριφυλιακό την Τετάρτη στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με την ομάδα να παραμένει στους 3 βαθμούς μετά την μία νίκη και μια ήττα αυτή την φορά εκτός έδρας από λάθος στο 83ο λεπτό.
Σε ότι αφορά το επικείμενο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι αφορά την Θύελλα Παραλίας σε ένα αγώνα όπου οι βαθμοί θα είναι σημαντικοί για την πορεία της ομάδας. Μέχρι την Δευτέρα διεξήχθησαν οι προπονήσεις με την καθοδήγηση του τεχνικού κ. Αποστολόπουλου ενώ η παρουσία των ποδοσφαιριστών είναι άψογη καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας. Τα συμπεράσματα που βγήκαν ήταν αρκετά ενώ σε παίκτες μοιράστηκαν αντιανεμικά για να έχουν πλήρη εξοπλισμό ενώ η Διοίκηση θα δώσει το παρών στο παιχνίδι της Τετάρτης. Τέλος να σημειώσουμε ότι υπήρξαν 2 μικροτραυματισμοί ενώ κόκκινη κάρτα έχει για μαι αγωνιστική ο Στέφανος Ντούπης.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου