ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αρχή ήταν το ήμισι του παντός με 5-0 εντός έδρας επι του Δημάκειου

ΜΕ το δεξί μπήκε στο Πρωτάθλημα ο Παντριφυλιακός Καλονερού κάνοντας μια μεγάλη νίκη στο γήπεδο της Κυπαρισσίας και αφού η...αρχή είναι το ήμισι του παντός η τοπική ομάδα απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει φέτος.
Ικανοπποίηση από τους φιλάλθους που ήταν αρκετοί στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα του Καλονερού ενώ η διαιτησία ήταν άριστη. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι μετά τις πρώτες φάσεις με αρκετά μαρακρίσματα αρχικά στο 7ο λεπτό κοντά στη περιοχή των φιλοξενουμένων επιτέθηκε δυνατά με αρωγό τον Αλεξόπουλο κάνοντας το 1-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτό στο οποίο η ομάδα του Δημάκειου Ταυγέτου έκανε φάσεις στο 29 και το 51ο λεπτό.
Στην επανάληψη ο Παντριφυλιακός ήταν ασταμάτητος λαμβάνοντας το ψυχολογικό προβάδισμα όταν στο 50ο λπετό μετά από πάσα του Κουτοσύλη στον Λαχανά εκπληρώθηκε το 2-0 με άριστο σουτ από κοντά που δεν έπιασε ο Αθανασόπουλος. Ο ρυθμός διατηρήθκε σε εκπληκτικό μοτίβο οπότε στο 64ο λεπτό μετά από κόρνερ κεφαλιά και καλή πάσα κοντά στη μικρή περιοχή που βρήκε η μπάλα τα πόδια του Λαχανά εκπλήρωσε το 3-0. Ωστόσο ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε εκεί καθώς στο 67' σημειώθηκε αλλαγή όταν βγήκε ο Βέβες και μπήκε ο Τσούτσιας ανεβάζοντας τον πήχυ ψηλόυτερα, με αποτέλεσμα στο 74ο λεπτό μετά από μάχη στην αντίπαλη εστία ο Λαχανάς ως χρυσός σκόρερ βρήκε τα δίχτυα γράφοντας το 4-0. Το παιχνίδι έληξε μόνο όταν μπήκε στο 77ο λεπτό το τέρμα από τον Τσούτσια που ζεστάθηκε αρκετά, ενώ αλλαγή έγινε προς το τελευταίο 15λεπτό με τον Τσάκαλη. Ο πάγκος της Ομάδας ήταν ένθερμος με νέα παιδιά που φαίνεται ότι φέτος θα τα δώσουν όλα.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Αλεξόπουλος Γιώργος, Κουτσούλης, Ζαφείρης, Ντούπης Στέφανος, Γαλάνης Ι.,Μ Βλάμης Παναγιώτης, Λαχανάς, Κανελλόπουλος, Βέβες, Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Βλάμης Γιώργος.
ΔΗΜΑΚΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Στασινόπουλος, Τσαούσης, Γιαννούλης Χρήστος, Γιαννούλης Νίκος, Μούργος, Καρούμπαλης, Τσαούσης Αθ., Βασιλάκης, Μουστάκας, Διαμαντής Οδ.

Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου