ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε ενωτικό κλίμα ο Αγιασμός του ΠΑΟ Καλονερού στα νέα γραφεία

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ με επισημότητα στα νέα γραφεία του Πανατριφυλιακού Καλονερού ο Αγιασμός ενόψει του νέου Πρωταθλήματος μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και ευχές που ήταν σημαντικές για την αγωνιστική χρονιά.
Ο αγιασμός διεξήχθη παρουσία του εφημέριου του τοπικού ιερού Ναού του Καλονερού πατήρ Γ. Βλάμη παρουσία τόσο του Προέδρου και του Διοικητικού συμβουλίου, των παικτών και εκπροσώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ ακολούθησαν οι πρώτες δηλώσεις από την πλευρά των διοικούντων. Ο Πρόεδρος Τάκης Γκόγκας μίλησε με ζεστά λόγια για "ενότητα και αγάπη μεταξύ των παικτών για να υπάρχει σοβαρότητα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος καθώς η ομάδα έχει ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα" ευχόμενος παράλληλα να μην υπάρξουν τραυματισμοί στον αγωνιστικό χώρο ενώ μίλησε για συνέπεια στις προπονήσεις στο γήπεδο. Ο Αντιπρόεδρος κ. Καραχάλιος μίλησε για "αξιοπρέπεια της ομάδας που συνεχίζει να δίνει σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου" με την προτροπή να υπάρχει ομόνοια, καλή συνεργασία και ότι παράπονα και επικοινωνία με τον προπονητή. 
Ο δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας από τη περιοχή Σπύρος Χρονόπουλος ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στην Ομάδα λέγοντας ότι "παρακολουθεί την εξέλιξή της αρκετά χρόνια καθώς διετέλεσε παλιότερα σύμβουλος" με την επισήμανση ότι "επιτυχία μας είναι η ομόνοια και η αγαστή συνεργασία καθώς γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ο αθλητισμός παράγει καλύτερους πολίτες". Μέλη του Δ.Σ. έκαναν αναφορά στο γεγονός ότι παρά την κρίση ο Σύλλογος προσφέρει ότι εφόδια μπορεί στους παίκτες ενώ η κοινωνική του δράση αποτελεί σημείο αναφοράς με εκδηλώσεις που διεξάγονται κάθε χρόνο, ενώ υπήρξε αναφορά στην συνέχεια από τον προπονητή για τους στόχους του Πρωταθλήματος ώστε ο ΠΑΟ Καλονερού να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου