ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγιασμός και νέα αποκτήματα στη τελική ευθεία για το Πρωτάθλημα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ σήμερα Πέμπτη η προετοιμασία για τον Παντριφυλιακό Καλονερού στα πλαίσια της νέας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος που ξεκινά το Σαββατοκύριακο με τον πρώτο αγώνα εντός έδρας στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.
Στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας βρίσκεται η παρουσία αρκετών παικτών που είναι συνεπείς στις προπονήσεις ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι θα έρθουν και οι Γκειβνελόπουλος και ο νεαρός Κολοσκόπης που θα συμπληρώσουν την εικόνα της ομάδας, ενώ υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση στον νέο τερματοφύλακα που θα καλύψει την αμυντική γραμμή της Ομάδας. Παράλληλα ο Σύλλογος την Παρασκευή πραγματοποιεί τον καθιερωμένο αγιασμό του στα νέα γραφεία της Ομάδας στις 7 το απόγευμα σε αίθουσα του Δημοτικού σχολείου Καλονερού παρουσία του τοπικού εφημέριου του χωριού. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ποδοσφαιριστών και της ηγεσίας της ομάδας σε κέντρο του Καλονερού για το καλωσόρισμα του νέου πρωταθλήματος. Το πρώτο παιχνίδι ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου