ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΥ- ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ball
Φέτος στην Γ΄ τοπική έχουμε δύο νέες ομάδες και μια που επιστρέφει μετά από διάστημα αρκετών χρόνων, οπότε η μεσσηνιακή ποδοσφαιρική οικογένεια… μεγαλώνει!
Στον Α΄ όμιλο το μεγάλο φαβορί για την επάνοδο του στην Β΄ κατηγορία, ο Ατρόμητος Πλατύ θα υποδεχθεί τον πάντα υπολογίσιμο ΠΑΟ Καλού Νερού. Η νεοσύστατη Θύελλα Μερόπης παίζει με τα Διόδια, ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με την έτερη ομάδα των Γαργαλιάνων, την Αθλητική Ένωση.
Ο Αχιλλέας Αβραμιού επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα και κάνει πρεμιέρα στην έδρα του με το υποβιβασμένο από πέρσι Χατζή. Ο Νέστωρ Πύλου θα δώσει μάχη με τη Αιθαία, ενώ οι «περσινές της Β΄ τοπικής» Θύελλα Χαροκοπιού και Στενωσιά κοντράρονται στο γήπεδο της δεύτερης.
Στον Γ΄ όμιλο (Καλαμάτας), το ματς που κεντρίζει το ενδιαφέρον δεν είναι άλλο από το Αναγέννηση Παραλίας – ΑΕΚ Καλαμάτας, δυο ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους φέτος.
Ο Θησέας θα αγωνιστεί με τον «νέο» Ατρόμητο Καλαμάτας και τα Πράσινα Πουλιά με την Θύελλα Παραλίας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου