ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τουρνουά 3on3 της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. στην Κυπαρισσία το Σαββατοκύριακο

251
ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ σύνθημα «Νέοι Δρόμοι στα ……τρίποντα» θα διεξαχθεί και φέτος το γνωστό πλέον σε όλους, Τουρνουά «3 με 3» της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. στην πόλη της Κυπαρισσίας το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου στην Κεντρική Πλατεία Κυπαρισσίας.
Το τουρνουά γίνεται στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ. και διοργανώνεται στην Κυπαρισσία από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, το Δήμο Τριφυλίας και τα σωματεία Κυπαρισσίας «ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ Ο Κυπαρισσεύς» και «Α.Σ. Τριφυλίας».
Πιστεύοντας ότι ο Αθλητισμός είναι μια μεγάλη Γιορτή που συνεπαίρνει όχι μόνο όσους αθλούνται, αλλά και όλους εμάς που τους παρακολουθούμε, καλούμε όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν , να διασκεδάσουν και να χαρούν το Μπάσκετ, να είναι μαζί μας το διήμερο αυτό στην Κεντρική Πλατεία Κυπαρισσίας.
Η έναρξη του Τουρνουά θα γίνει το Σάββατο και τη Κυριακή στις 9 π.μ., ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και στους νικητές- νικήτριες των κατηγοριών, αρκετά δώρα.
Στο τουρνουά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, να παίξουν και το κυριότερο να ευχαριστηθούν το μπάσκετ στο δρόμο, αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1995 μέχρι το 2005.
Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι να πάρουν μέρος στο Τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα σωματεία :
● ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ Ο Κυπαρισσεύς (Πονηροπούλου 17 245 00 Κυπαρισσία)
● Α.Σ. Τριφυλίας (25ης Μαρτίου 74 – 245 00 Κυπαρισσία),
● ή ηλεκτρονικά στο e-mail της Ε.Ο.Κ. (helbasket@basket.gr), μέχρι και σήμερα, 17 Οκτωβρίου 2013.
Οι κανονισμοί του 3-με-3
1. Η επαναφορά της μπάλας γίνεται από τις πλάγιες γραμμές του γηπέδου.
2. Μετά από καλάθι ή μετά από πετυχημένη ελεύθερη βολή, αλλάζει η κατοχή της μπάλας
3. Μετά τη συμπλήρωση 7 φάουλ από την ομάδα, δίνεται μια ελεύθερη βολή για να εκτελεστεί από την ομάδα που κερδίζει το φάουλ.
4. Το παιχνίδι τελειώνει στα 20 λεπτά ή στους 16 πόντους.
5. Τα σουτ μέσα από την καμπύλη γραμμή και n ελεύθερη βολή, μετρούν για ένα πόντο, ενώ τα σουτ έξω από την καμπύλη γραμμή μετρούν για 2 πόντους.
6. Απαγορεύεται n άμυνα ζώνης.
7. Η εσκεμμένη καθυστέρηση του παιχνιδιού, τιμωρείται με μία ελεύθερη βολή.
8. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ενός αναπληρωματικού παίκτη, ο οποίος δηλώνεται εξαρχής στο δελτίο συμμετοχής της ομάδας.
9. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για ένα TIME OUT 45″.
10. Σε περίπτωση ισοπαλίας των δύο ομάδων, θα εκτελεστούν 3 ελεύθερες βολές για κάθε ομάδα (συνέχεια).
* Η ΕΟΚ έχει την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων του τουρνουά 3 με 3, αλλά πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η Champion η SPALDING και η AVIS στέκονται δίπλα στην ΕΟΚ και δίνουν στα παιδιά την επιβράβευσή τους τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου