ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα ξερά γήπεδα, οι συνθήκες, και η αδιαφορία των δημοτικών αρχών !

2013-10-23_214901
23 Οκτωβρίου του 2013 σήμερα. Αλήθεια έχει αναρωτηθεί κανείς αν ερχόταν οποιοσδήποτε πολίτης της προηγμένης ποδοσφαιρικής Ευρώπης και όχι μόνο και έβλεπε τις συνθήκες που επικρατούν στους περισσότερους ερασιτεχνικούς συλλόγους της χώρας (και ειδικά της νότιας) τι θα σκεφτόταν? Από την μία θέλουμε και προσπαθούμε και ονειρευόμαστε να βγάλουμε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα τους θαυμάζουμε στις εθνικές κατηγορίες και στα Ευρωπαικά πρωταθλήματα, και από την άλλη αφήνουμε την Αβία η την Στενωσιά (τυχαία τις αναφέρω) η οποιαδήποτε άλλη ομάδα, να παίζει σε γήπεδα όπως αυτό του Κάμπου που ίσως θα γέλαγε και ο κάθε πικραμένος πολίτης κάποιας τριτοκοσμικής χώρας εάν τα έβλεπε!
2013-10-23_214846
Όλα αυτά που γίνονται στην έρμη αυτή χώρα είναι τουλάχιστον αστεία και αποτελούν τον καθρέφτη  πολλές φορές της ίδιας της κοινωνίας μας. Θα μου πείτε τα έχουμε ακούσει πολλές φορές. Κάποιος όμως πρέπει μερικές φορές να τα βγάζει απο μέσα του μπας και φιλοτιμηθεί κανένας να κάνει τα αυτονόητα. Ποιός τελικά ευθύνεται για όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν? Ποιός τελικά είναι υπεύθυνος για τον φωτισμό στο «Παναγιώτης Μπαχράμης» που έχουμε βαρεθεί να το λέμε? Ποιός είναι υπεύθυνος για την άδεια διεξαγωγής αγώνων σε ξερά γήπεδα εν έτη 2013 με τον κίνδυνο να τραυματιστεί σοβαρά ανά πάσα στιγμή κάποιος ποδοσφαιριστής? Θα σκεφτεί κάποιος ότι και πιο παλιοί και εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές που έβγαλε η Μεσσηνία, σε ξερά έπαιζαν. Η διαφορά είναι ότι ο κόσμος εξελίσσεται, γίνεται καλύτερος, βελτιώνει τις συνθήκες και την ποιότητα της ζωής και του αθλητισμού γενικότερα. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να παίζουμε ακόμα ξυπόλητοι και με κουρέλια αντί για μπάλα, επειδή έτσι μάθαμε.
2013-10-23_214911
Είναι αδιαφορία τελικά της εκάστοτε δημοτικής αρχής? Είναι αδιαφορία των διοικούντων του κάθε συλλόγου? Θα μάθουμε άραγε ποτέ από ποιο χέρι ξεκινάει το μπαλάκι που πετάει ο ένας στον άλλον? Πρόσφατα όπως θα θυμάστε, απαγόρεψαν την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής της Γ” εθνικής στο δημοτικό στάδιο στον αγώνα Καλαμάτα-Π.Α.Ο Βάρδας γιατί λέει δεν τηρούσε τους κανόνες ασφαλείας! Αφήνουν όμως χωρίς πρόβλημα να γίνονται αγώνες σε γήπεδα όπως στο Κρανίδι, η στο Μεσολόγγι, η στον Άρη Αιτωλικού, που αν συγκριθούν με το δημοτικό στάδιο της παραλίας, θα καταλάβετε το θέατρο του παραλόγου.
2013-10-23_214941
Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο στο 2013 να παίζονται πρωταθλήματα σε ξερά γήπεδα και το φωνάζουμε αυτό! Εάν οι ομάδες που παίζουν σε αυτά, επικαλούνται οικονομικούς λόγους δεν αποτελεί δικαιολογία και επίσης το φωνάζουμε! Για όλα υπάρχει λύση εάν οργανωθούν σωστά και βοηθήσουν όλοι να πάμε μπροστά. Το θέμα είναι κατά πόσο το θέλουν όλοι αυτοί που εμπλέκονται με τον κάθε σύλλογο. Στην τελική ας δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής κάποιες ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά η άλλης φύσεως προβλήματα, και ας μην ταλαιπωρούν ομάδες που δεν ευθύνονται για το χάλι κάποιων άλλων γηπέδων! Άλλωστε όλο και κάπου κοντά θα υπάρχει κάποιο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα. Από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσουμε καμιά φορά μήπως και αλλάξει επιτέλους κάτι. Γιατί αλλιώς είναι δεδομένο ότι και πάλι σε 10 χρόνια τα ίδια θα συζητάμε!
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου