ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγιάστηκαν οι μεσσηνιακές «σφυρίχτρες»!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΑΓΙΑΣΜΕΝΟΙ θα «σφυρίζουν» από εδώ και στο εξής οι διαιτητές της ΕΠΣ Μεσσηνίας, μετά τον χθεσινό καθιερωμένο αγιασμό που διεξήχθη στα γραφεία της Ένωσης στον Κορδία. Παρουσία σχεδόν όλων των μεσσήνιων ρέφερι όλων των κατηγοριών, μελών της Ένωσης και του Συνδέσμου Διαιτητών η σεμνή τελετή πέρασε στην ιστορία με πολλές ευχές και μπόλικο… χιούμορ! Πρώτος τον λόγο πήρε το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, Παναγιώτης Μανωλόπουλος, ο οποίος (ως συνήθως) ήταν και ο κεντρικός ομιλητής και αφού μίλησε για την ιστορία της Επιτροπής, ανακοίνωσε την λειτουργία των σχολών διαιτησίας, οι οποίες ξεκινούν ως γνωστόν στις 14 Οκτωβρίου.
Επίσης, ανακοίνωσε πως ορίστηκε επαναληπτική ημερομηνία αύριο στις 8 μ. μ. για τις γραπτές εξετάσεις των διαιτητών για όσους δεν παρέστησαν στις πρώτες. Τέλος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους διαιτητές και υγεία, υπενθυμίζοντας πως φέτος τα πράγματα θα είναι δύσκολα και έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της Επιτροπής, Νίκο Κοσσάρη. Εκτός από τον κ. Κοσσάρη, ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία έδωσαν και οι Χρήστος Κότσαρης (μέλος Επιτροπής), Λεωνίδας οικονομίδης (Αντιπρόεδρος ΕΠΣΜ και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας) και ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΜ, Γρηγόρης Μποζοντάκης. Από την πλευρά των διαιτητών, οι ομιλίες έγιναν με ιεραρχική σειρά. Πρώτος τον λόγο πήρε ο Ηλίας Αλεξέας (Σούπερ Λιγκ), ακολούθησαν οι υποψήφιοι για την Σούπερ Λίγκ, Γιώργος Μπλάνας, Σταύρος Λάμιας, Παναγιώτης Σερεμέτης και έπειτα η Σοφία Αθανασοπούλου (Football League). Μάλιστα, η τελευταία εκπροσώπησε και το… γυναικείο φύλλο, δίνοντας συμβουλές στις νεότερες για δουλειά και προπόνηση.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου