ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γ” ΕΘΝΙΚΗ: Τα νέα των ομάδων του 4ου ομίλου

paovardas_610x400
Τα τελευταία νέα των ομάδων του 4ου ομίλου έχουν ως εξής:
Παναρκαδικός: Δείπνο στο σκοτάδι
Με μεγάλη χαρά δέχτηκαν οι παίκτες του Παναρκαδικού την πρόσκληση για την εκδήλωση που θα γίνει στις 19/10/13 στο κέντρο του Αϊ – Γιώργη με τίτλο «Δείπνο στο σκοτάδι».
Οι παίκτες της ομάδας, Μανέλης, Ανδριόλας, Λυράκης, Μουστόγιαννης και Σκάρος, μαζί τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Γούτη, έλαβαν μέρος στο σποτάκι για το «Δείπνο στο σκοτάδι».Στην συνέχεια ο Αθηναίος προπονητής μίλησε για αυτήν την εκδήλωση και ανέφερε την δική του άποψη για τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με την όρασή τους. Παρών ήταν και ο Βαγγέλης Αυγουλάς, αντιδήμαρχος Ίλιου.
arcadia-sports.gr

Με την ψυχολογία στα ύψη η Δόξα Ν. Μανολάδας
Ανεβασμένοι άπαντες στη Δόξα Ν. Μανολάδας από την ιστορική πρώτη νίκη στην κατηγορία. Η νίκη στο ηλειακό ντέρμπι επί του Αστέρα/ Πανόπουλου, εκτός από το ότι έδωσε στη Δόξα βαθιά βαθμολογική ανάσα, είχε και ιστορική αξία για τους «μαυραετούς», καθώς ήταν η πρώτη τους νίκη στην Γ’ Εθνική. Φυσιολογικά, λοιπόν, άπαντες στο σύλλογο της Νέας Μανολάδας πανηγύρισαν καθώς αυτό το «τρίποντο» το έψαχναν απεγνωσμένα για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.
Άλλωστε, ο στόχος της πρώτης οκτάδας θα είναι δύσκολος και κάθε νίκη θα συντελεί στην υλοποίηση αυτού του σκοπού. Την προσεχή Κυριακή οι «μελανόλευκοι» δε θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς το πρωτάθλημα θα έχει διακοπή και θα γίνουν μόνο οι αγώνες κυπέλλου, από τη συνέχεια του οποίου έχουν αποκλειστεί. Έτσι ο Χρήστος Καραπίτσος και οι παίκτες του θα έχουν την ευκαιρία να καταστρώσουν με ηρεμία τα πλάνα τους για το επόμενο ματς της μεθεπόμενης Κυριακής, οπότε και η Δόξα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη Αιτωλικού.
olympiasports.gr

Κοιτάνε μπροστά στη Βάρδα!
Δε τα βάφουν μαύρα στον ΠΑΟ Βάρδας έπειτα από την ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης. Στην Άρτα σταμάτησε το αήττητο του ΠΑΟ Βάρδας, καθώς οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Η απουσία του τιμωρημένου Ανδρέα Ντεντόπουλου κόστισε ακριβά στη «Μπάρτσα», καθώς έλειπε ο άνθρωπος που «καθάριζε» με τα γκολ του τα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο, στη Βάρδα δεν απογοητεύονται και κοιτάζουν τη συνέχεια και δη την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αχαΐας στο πλαίσιο του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, όπου και σε αυτό το ματς θα απουσιάζει ο έμπειρος αχαιός επιθετικός.
olympiasports.gr
Πρόκριση στο Κύπελλο θέλει ο Ατρόμητος Αχαϊας!
Μόνο διαδικαστικό χαρακτήρα δεν έχει για τον Ατρόμητο Αχαΐας, το Κυριακάτικο παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου, με τον ΠΑΟ Βάρδας.
Η ομάδα του Θόδωρου Ανδριόπουλου θέλει να προχωρήσει όσο γίνεται στη διοργάνωση και θα προσπαθήσει να περάσει το εμπόδιο των «πράσινων». Βέβαια, ο προπονητής του συλλόγου της Αχαΐας αντιμετωπίζει -και πάλι- αρκετά προβλήματα, αφού σίγουρα θα είναι εκτός οι τραυματίες Βαβάτσικος, Ζέλιος και ο τιμωρημένος Σαμπανέι μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με την ΑΕ Μεσολογγίου. Αντίθετα, πιθανότατα, θα παίξει ο Μαντάς, όπως επίσης και ο Αθανασίου. Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι ξεκίνησε σήμερα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου