ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΜΙΚΤΕΣ: NIKHΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ, ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ,

7b58617549182f3ce70bf895c7226431_L
Μία νίκη και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των μικτών Μεσσηνίας στα σημερινά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της Κορινθίας, για την 3η αγωνιστική του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων. Οι παίδες επικράτησαν με 5-2, ενώ οι νέοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Αμφότερα τα ματς έγιναν κάτω από βροχή στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Για τους παίδες ήταν η πρώτη φετινή νίκη, καθώς στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί
εντός έδρας με 0-1 από τη Λακωνία και τη δεύτερη αγωνιστική έμειναν στο 1-1 εκτός με την Αργολίδα.
Για τους νέους ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών, ύστερα από δύο διαδοχικές νίκες (εντός 2-0 τη Λακωνία, εκτός 3-0 την Αργολίδα). Η ομάδα της Μεσσηνίας ήταν κακή στο α” μέρος, αλλά στην επανάληψη ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και θα μπορούσε να φθάσει στην ολική ανατροπή, ικανοποιώντας σ” αυτό το διάστημα τους Ενωσιακούς τεχνικούς Σκαφιδά, Τσατά και το συνεργάτη τους Π. Δρούγα.
Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο προπονητής της Εθνικής Νέων Βασίλης Γεωργόπουλος.
Πάμε, να δούμε το αναλυτικό ρεπορτάζ και για τους δύο αγώνες
Παίδες
Την παρθενική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα παίδων της ΕΠΣΜ επικρατώντας δίκαια με 5-2 της Κορινθίας. Οι Αντεμάι και Σαρδέλης σημείωσαν από δύο γκολ, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Καραχάλιος.
Το 1-0 έγινε μόλις στο 3′ με τον Αντεμάι και στο 9′ ο Σαρδέλης διπλασίασε τα τέρματα της Μεσσηνίας. Ο Καραχάλιος είχε δοκάρι στο 22′ και στο 25′ ο Πετρίδης μείωσε σε 2-1. Στο 36′ ο Καραχάλιος έκανε το 3-1 και στο 38′ ο Αντεμάι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1, για να έρθει ένα ακόμα γκολ στο 55′ από τον Σαρδέλη (5-1). Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Καλλίρης στο 64′.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σουλαντίκας, Συρμπόπουλος, Τσιλιγωνέας, Πετράκος, Μπούνας, Μπάκας, Καραχάλιος (58′ Πετρόπουλος), Κάππος, Αντεμάι, Σαρδέλης (63′ Μπαζίγος), Παπαθεοδωρίδης (52′ Πανταζής).
ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Κιούλος, Μαντζώρος (41′ Κοντομπέλας), Χρυσαρίδης, Σωτηρόπουλος, Σαλοδημήτρης, Πετρίδης, Καλλίρης, Βραζιλιάς (32′ λ.τρ. Κανελλότης), Μακρόπουλος (41′ Παπαδόπουλος), Σκεπετάκης, Μαντζιώρος.
Νέοι
Διπρόσωπη παρουσιάστηκε η Μεσσηνία στο χθεσινό ματς με την Κορινθία. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή με συνέπεια να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 40′ από το ωραίο γκολ με πλασέ στην κίνηση του Σπανίδη. με τους φιλοξενούμενους να έχουν ακόμα δοκάρι σε σουτ του Κυρεζή και δύο ακόμα ευκαιρίες. Στην επανάληψη όμως η εικόνα άλλαξε. Η ομάδα της Μεσσηνίας ανέβασε την απόδοσή της ισοφάρισε στο 60′ με το φάουλ του Σταματόπουλου και είχε ακόμα ευκαιρίες με τον σκόρερ και τους Νικολόπουλο, Λαγιό να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Διαιτητές ήταν οι Ψηλοπαναγιώτης, Τουρλομούσης, Αδαμόπουλος.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ:  Εξαρχάκος, Γιαννής, Ζαγαρέλος, Μάντης, Δούβας, Μάλαμας (46′ Ψωμάρας, Παπαδόπουλος (70′ Αλεξανδρόπουλος), Βέλμαχος (46′ Παπαγιαννέας), Λάγιος, Νικολόπουλος, Σταματόπουλος.
ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Διασινός, Τοσουλής, Νούλας, Καντιλεράκης, Σπηλιώτης, Κλέτας, Σπανίδης, Μερκούρη, Κυρεζής, Νικολάου, Βάσης.
Τα αποτελέσματα – 3η αγωνιστική
(παίδες)
Μεσσηνία – Κορινθία 5-2
Αρκαδία – Αργολίδα 1-3
Ρεπό: Λακωνία
Η βαθμολογία
(παίδες)
1. Αργολίδα 7-4 7
-. Λακωνία 3-2 4
-. Μεσσηνία 6-4 4
4. Αρκαδία 3-5 1
5. Κορινθία 4-8 0
Η επόμενη αγωνιστική
(Τετάρτη 13 Νοεμβρίου)
Κορινθία – Αρκαδία
Αργολίδα – Λακωνία
Ρεπό: Μεσσηνία
Τα αποτελέσματα – 3η αγωνιστική
(νέοι)
Μεσσηνία – Κορινθία 1-1
Αρκαδία – Αργολίδα 2-3
Ρεπό: Λακωνία
Η βαθμολογία
(νέοι)
1. Μεσσηνία 6-1 7
2. Κορινθία 4-2 4
3. Λακωνία 6-4 3
-. Αργολίδα 4-8 3
5. Αρκαδία 4-7 0
Η επόμενη αγωνιστική
(Τετάρτη 13 Νοεμβρίου)
Κορινθία – Αρκαδία
Αργολίδα – Λακωνία
Ρεπό: Μεσσηνία
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου