ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

KΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Τρεις «γάμοι» και μια «κηδεία»!

belon_panetolikos
Αν και αγχώθηκαν Αστέρας Τρ., Παναιτωλικός και Καλλονή πέρασαν στους «16» του κυπέλλου, ενώ η Βέροια… χαιρέτισε, με τα Ψαχνά να παίρνουν την πρόκριση! 
Καλλονή για ένα ημίχρονο! 
Έστω και αν έκανε το παιχνίδι… θρίλερ, η Καλλονή πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, καθώς ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην Μυτιλήνη κόντρα στον Πιερικό.
Οι νησιώτες, μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έκλεισαν τον αντίπαλο στα καρέ του. Πίεσαν, έψαξαν το γρήγορο γκολ και κατάφεραν να το πετύχουν μόλις στο 15′. Ο Σιλιγαρδάκης ανετράπη από τον Νικολίτση, ο Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, το οποίο αν και άργησε, ήρθε τελικά στο 43′ με τον Καζάκη να βρίσκει δίχτυα. Έτσι, στην ανάπαυλα, όλα έδειχναν πως η Καλλονή είχε καθαρίσει, αφού το συνολικό σκορ ήταν στο 4-1, με τους γηπεδούχους να έχουν την καθολική υπεροχή.Στην επανάληψη όμως, οι παίκτες του Πιερικού τιμώρησαν τους αντιπάλους τους για την χαλαρότητα που επέδειξαν και με πρωταγωνιστή τον Μπρίτο, αρχικά μείωσαν στο 48′ και 20 λεπτά αργότερα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Έτσι, η συνέχεια έμοιαζε με… θρίλερ, ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε, χωρίς όμως να καταφέρει κάποια ομάδα να σκοράρει και πάλι. Έτσι, αν και με την… ψυχή στο στόμα, η Καλλονή πήρε την πρόκριση και πλέον στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γ. Ματζουράκης): Χογκ, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Γάλας, Λίμα, Σιλιγαρδάκης, Γιουκαρής (74′ Γκάσιτς), Βλαστέλλης (87′ Ντάμπος), Καζάκης, Μανούσος, Χουανλού (86′ Ντο Σάντος).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γ. Φοιρός): Παπατολίκας, Νικολίτσης, Τσιρλίδης, Παπαδόπουλος (64′ Αθανασίου), Μπρίτο, Μιχαηλίδης (71′ Στεφανίδης), Παπατόλιος, Νίκου, Ίτσιος (82′ Σερέτης), Ιορδανίδης, Καρτσαμπάς.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου