ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΠΟΡ- ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ

ΣΕ καλό δρόμο βρίσκεται ο Παντριφυλιακός Καλονερού ο οποίος διατηρεί την σταθερή του πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ τοπικής κατηγορίας με σημαντικές πρωτοβουλίες αλλά και πλούσια κοινωνική δραστηριότητα εντός και εκτός γηπέδων.
Πρόσφατα στο Καλονερό πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Καραχάλιου η συνάντηση της Διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές καλλιεργώντας κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας καθώς η ανανέωση του ρόστερ ήταν καθοριστική με την παρουσία του προπονητή Χρήστου Αποστολόπουλου. Οι παράγοντες μέλη του Δ.Σ. κ. Καπερώνης, Αντωνόπουλος με τη συμβολή του Προεδρείου από τους Τάκη Γκόγκα και Σάκη Γαλάνη μίλησαν για δράσεις που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα.
Εξάλλου μετά την πρώτη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ αλλά και ο επόμενος αγώνας με την Θύελλα Κόκλας που θα μείνει στα χαρτιά του δίνει ένα καλό προβάδισμα για την συνέχεια με αξιοπρέπεια, ενώ η ουσιαστική αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου στο γήπεδο Κυπαρισσίας με τον Πανευιακό.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου