ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την πρώτη του νίκη πήρε το Καλονερό με 2-1 νικώντας στην έδρα του τον Π.Α.Ο.Κ.


THN πρώτη του νίκη πέτυχε στην 2η αγωνιστική ο Παντριφυλιακός Καλονερού δημιουργώντας ένα σημαντικό προβάδισμα για την συνέχεια στο πρωτάθλημα με αξιώσεις στο γήπεδο της Κυπαρισσίας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα.
Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν θεαματικός καθώς οι γηπεδούχοι υπέστησαν στο 17ο λεπτό ένα τέρμα από την ομάδα του ΠΑΟ.Κ. μετά από λάθος στην άμυνα κοντά στην μικρή περιοχή με κοντινό σούτ από τους φιλοξενούμενους. Ο ρυθμός όμως με μια χαμένη ευκαιρία στο 24ο λεπτό ήταν δυναμικός λαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τελικά μετά από φάουλ που εξελίχθηκε σε ενέργεια κοντά στη μεγάλη περιοχή η μπάλα βρέθηκε σε καλό σημείο μετά από πάσα του Σαράντου με αποτέλεσμα ο Τρουπάκης να γράψει το 1-1 και να ισορροπήσει την κατάσταση. Το αποτέλεσμα παρέμεινε ίδιο ως το τέλος.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές με συντονισμένες ενέργειες κάνοντας μια ευκαιρία στο 58 αλλά και στο 62. Ωστόσο το πολυπόθητο αποτέλεσμα ήρθε στο 63 όταν από κοντινό πλασέ ο Λαχανάς γύρισε το ρυθμό εκτελώντας με ευθύβολο σουτ το 2-1 κάτω από τα δίχτυα του Λιανού, καθώς ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το διαμορφωμένο ήδη σκορ που δίνει 3 βαθμούς στην τοπική ομάδα.
ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ: Ανδρουτσάκης, Κουτσούλης, Βλάμης Γιώργος, Λαμπρόπουλος Παν., Βλάμης Παναγιώτης, Γεωργόπουλος, Τσάκαλης, Σαρ. Κανελλόπουλος, Τρουπάκης, Δρακόπουλος, Λαχανάς (αλλαγή του Δρακόπουλου με τον Νίκο Αλεξόπουλο σημειώθηκε στο 38ο λπετό).
Π.Α.Ο.Κ.: Λιανός, Σωτηρόπουλος, Κατσίποδας, Σαούτης, Κοκορόγιαννης, Ντίνι, Τοντόρ, Καρούζος, Αργυρόπουλος, Αλοίμονος, Ντεμάρκου.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου