ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναβλήθηκε ο αγώνας με Ανδρούσα αλλά κέρδισε το φιλικό με τον Α.Ο.Σελλά


ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας του Πρωταθλήματος στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ανάμεσα στο Καλονερό και την ομάδα της Ανδρούσας καθώς η φιλοξενούμενοι δεν κατέβηκαν λόγω αιφνίδιου θανάτου μέλους της ομάδας με αποτέλεσμα ο αγώνας της εμβόλιμης αγωνιστικής ημέρας να μετατεθεί για τις επόμενες ημέρες σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας.
Ωστόσο η μέρα ήταν ιδανική καθώς ο Παντριφυλιακός είχε την ευκαιρία να παίξει ένα φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο. Σελλά ο οποίος από το Σάββατο αγωνίζεται στην Γ τοπική κατηγορία με δυνατές μάχες αλλά με πολύ αμυδρή διαιτησία καθώς σε πολλές φάσεις υπήρξαν τραυματισμοί έχοντας την εντύπωση ότι ο αγώνας θα ήταν.....κανονικός και όχι φιλικός. Παρόλα αυτά δοκιμάστηκαν οι αντοχές του τοπικού σχήματος και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα θετικό καθώς το Καλονερό νίκησε με 2-0 έχοντας ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Την Κυριακή πάντως αγωνίζεται εκτός έδρας στην Καλαμάτα με τα Ενωμένα Σωματεία όπου θα δώσει δυναμικό παρών....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου