ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεύτερη ισοπαλία με την Ανδρούσα για το Καλονερό στην 4η αγωνιστική



ΤΗΝ δεύτερη ισοπαλία του στο φετινό Πρωτάθλημα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής πέτυχε ο Παντριφυλιακός Καλονερού στην έδρα του στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με αρκετά δυνατές φάσεις αλλά και σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Νικολόπουλου που ήταν δικαιολογημένα το πρόσωπο της ημέρας κόντρα στην Ανδρούσα.
Το πρώτο 45 λεπτο κινήθηκε σε γρήγορους ρυθμούς όπου σημειώθηκαν αρκετά καλές φάσεις και πλασάρισμα στο 25 και στο 39 χωρίς όμως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα με έξυπνες ενέργειες από τους επιθετικούς των γηπεδούχων, ενώ το παιχνίδι κύλησε σε αρκετά ποιοτικούς ρυθμούς και από τις 2 πλευρές. Στην επανάληψη ο ρυθμός παρέμεινε σε ικανοποιητικά επίπεδα παρά τις επιθέσεις των φιλοξενουμένων κοντά στο 70 και το 85 όπου σώθηκε την τελευταία στιγμή η εστία της ομάδας μετά από εκτέλεση φάουλ κοντά στην μικρή περιοχή ενώ το παιχνίδι έδειξε 0-0 με 4 λεπτά τουλάχιστον καθυστέρηση καθώς σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί όπως ο Βασίλης Καρόγιαννης. Στο πάγκο λόγω τραυματισμού ήταν ο Θανάσης Βλάμης που αναμένεται να επιστρέψει το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι επόμενοι αγώνες με το δύσκολο πρόγραμμα του Οκτωβρίου είναι καθοριστικοί για να συγκεντρωθούν οι πολύτιμοι βαθμοί της ομάδας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου