ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Άτυχος στη πρεμιέρα με 1-2 αλλά περιμένει το Σάββατο το Πλατύ

ΑΤΥΧΟΣ ήταν ο Παντριφυλιακός Καλονερού στον πρώτο του αγώνα εκτός έδρας με το Μάνεσι στο ξερό γήπεδο της περιοχής που δεν ευνόησε καθόλου το παιχνίδι με αρκετά λάθη να σημειώνονται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αυτή την φορά αλλά οι εντυπώσεις ήταν παραπάνω από θετικές.
Ο αγώνας θα μπορούσε να σταθεί στο πρώτο 45λεπτο όπου το σκόρ άνοιξε ο Παντριφυλιακός μετά από πάσα του Γιαννόπουλου και την ενέργεια που ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Λαχανάς κάνοντας το 0-1 για να ανεβάσει το ψυχολογικό ατού της ομάδας. Ομως λίγο πριν το ημίχρονο μετά απο λάθη στην άμυνα, οι γηπεδούχοι επωφελήθηκαν με αποτέλεσμα να γίνει το 1-1 και το οποίο ως ισοπαλία θα μπορούσε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Στην επανάληψη όμως δεν διατηρήθηκε παντού ο ίδιος ρυθμός με αποτέλεσμα στο 78 να σημειωθεί μετά απο κόντρες στη μιρκή περιοχή κάτω απο τα δίχτυα του Νικολόπουλου το 1-2 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...

Η ομάδα συνέχισε τις προπονήσεις και το Σάββατο στις 4.30 το απόγευμα αντιμετωπίζει εντός έδρας στο γήπεδο της Κυπαρισσίας το Πλατύ ελπίζοντας σε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου