ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λευκή ισοπαλία 0-0 με τα Ενωμένα Σωματεία στη Καλαμάτα

ME λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική για τον Παντριφυλιακό Καλονερού καθώς το πρωτάθλημα ξεκίνησε για την ιστορική ομάδα με 2 ήττες και μία ισοπαλία αλλά και την πίστη ότι θα έρθουν άμεσα οι νίκες καθώς η ομάδα έχει ένα αγώνα λιγότερο δεδομένου ότι θα αγωνιστεί με την Ανδρούσα από το αναβληθέν παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης.
Σε ότι αφορά το ισόπαλο 0-0 που σημειώθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Μ. στη Καλαμάτα με τα Ενωμένα Σωματεία άφησε ανάμικτες εντυπώσεις παρά το κρύο και την βροχή. Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε μέτρια καθώς υπήρξαν ευκαιρίας οι οποίες δεν τελεσφόρησαν με εξαίρεση μερικές δυνατές φάσεις, ενώ η επανάληψη δημιούργησε ευκαιρίες χωρίς όμως κάποιο ορατό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι αρκέστηκαν στην ισοπαλία. Να τονίσουμε ότι υπάρχουν τραυματίες όπως ο Θανάσης Βλάμης ενώ σε εκκρεμότητα είναι η τελική παρουσία του Ζαφείρη για να συμμετάσχει στο ρόστερ της ομάδας. Βέβαια οι επόμενες αγώνες στο δύσκολο πρόγραμμα του Οκτωβρίου θα είναι αρκούντως καθοριστικοί για το μέλλον...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου