ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απόλυτη πίκρα με 1-5 κόντρα στο Πλατύ σε ένα άνευρο αγώνα

ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη για το Καλονερό σήμαιναν οι 2 πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος με την ομάδα να έχει μηδενικό υπόλοιπο στο ενεργητικό της με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι βαρύ αν δεν σημειωθούν σοβαρές αλλαγές που θα δώσουν ώθηση στον Παντριφυλιακό παρά το δυσκολο πρόγραμμα του Οκτωβρίου.
Τα παιδαριώδη λάθη σε ένα άνευρο παιχνίδι στο γήπεδο της Κυπαρισσίας στην2η αγωνιστική με την ομάδα του Ατρόμητου Πλατύ ήταν αρκετά για να διαμορφώσουν ένα τραγικό αποτέλεσμα αφού κατά γενική ομολογία δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες στα 2 ημίχρονα ενώ υπήρξαν κατά την διάρκεια του πρώτου 45λεπτου και 3 τραυματισμού όπως του Θανάση Βλάμη και άλλων στοιχίζοντας μια πικρή ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-2 μετά απόσοβαρά λάθη στην άμυνα ενώ από τις μεταγραφές μόνο ο Καρόγιαννης έδειξε ένα πολύ αξιόμαχο πρόσωπο. Μετά τους τραυματισμούς το αποτέλεσμα στο κοντέρ έδειξε 1-5 με το μοναδικό τέρμα και πάλι αυτή την φορά με τον Λαχανά που έδωσε ένα τόνο στο παιχνίδι απογοητεύοντας με την κακή εικόνα τους φιλάθλους.
Όμως ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ έχει ακόμα ένα δύσκολο έργο καθώς την Τετάρτη εντός έδρας αγωνίζεται με την Ανδρούσα και πρέπει πάση θυσία να πάρει το τρίποντο για να ξελασπώσει στο τέλος...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου