ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - Απογοήτευση στα ΜΜΕ, ούτε λόγος για Μαραντόνα!

Με σχόλια που πνίγηκαν μέσα στην απογοήτευση, αντιμετώπισαν τα αργεντίνικα ΜΜΕ, τον εμφατικό αποκλεισμό της "αλπισελέστε" από το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά την συντριβή με 4-0 από τη Γερμανία... Παράλληλα τουλάχιστον στους τίτλους δεν υπάρχει κάποιο επικριτικό δημοσίευμα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Τουλάχιστον επί του παρόντος. "Δάκρυα και ιδρώτας" είναι ο τίτλος της "Ole", η οποία αναφέρει πως : "Αργεντινή συγκρούστηκε με τη γερμανική στιβαρότητα και αποχώρησε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως πριν από τέσσερα χρόνια".
"Η Γερμανία γκρέμισε τα όνειρα της δόξας για την Αργεντινή", γράφει η "buenosairesherald" και συνεχίζει: "Η Γερμανία κέρδισε την Αργεντινή με 4-0, σε ένα παιχνίδι που η εθνική προσπάθησε μάταια να σκοράρει απέναντι σε μια ανώτερη ευρωπαϊκή ομάδα". Σε πιο καυστικό ύφος η "lanacion" τονίζει: "Η Γερμανία ξεγύμνωσε τις αδυναμίες της Αργεντινής, η οποία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου".
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου