ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Β ΤΟΠΙKH: 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΕ 3-1 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ (ΦΩΤΟ)

ΤΡΙΠΛΟ...φιλοδώρημα ήταν το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του ΠΑΟ Καλού Νερού που νίκησε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με 3-1 τον Κεραυνό Καλαμάτας. Στο 7′ ο Διονυσόπουλος έκανε το 1-0 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 15′ έγραψε το 2-0. Στο 61′ ήταν η σειρά του Μητρόπουλου να πετύχει γκολ και να κάνει το 3-0. Στο 90′ ο φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ, με τον Χανδρινό για τον τελικό 3-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Βανικιώτη. Αρκετός κόσμος στο γήπεδο της Κυπαρισσίας...
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Κουτσούλης, Γ. Βλάμης, Μιχαλακόπουλος, Κορμπής (46′ Δεμπεγιώτης), Κώτσος, Ανδρεόπουλος (81′ Μαρίνης), Λ. Διονυσόπουλος, Κορακοβούνης (65′ Ντέρκα), Μητρόπουλος (78′ Α. Βλάμης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μαντζάκος, Τσορώνης, Παπαγεωργίου (3′ λ.τρ. Χατζίου), (67′ Λυκούσης), Βρεττέας, Μανιώτης, Κότσης, Βασίλοβιτς (75′ Ρούσεφ), Δεικτάκης, Ζέππος, Μπεσης (46′ Χανδρινός), Σωφρονάς.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου