ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

Στην κορυφή του 1ου ομίλου με το απόλυτο μετά και την 4η αγωνιστική παραμένει ο ΠΑΟ Καλού Νερού μετά την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι με τον Διαγόρα Κοπανακίου με 1-3.
Το συγκρότημα του Σάκη Διονυσόπουλου με πρωταγωνιστή τον Λυμπέρη Διονυσόπουλο(2γκ) και άξιους συμπαραστάτες τους Γιώργο Μητρόπουλο(1γκ, 1ασ) και Ετεοκλή Δεμπεγιώτη(2ασ) πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική του νίκη και παρέμεινε στην κορυφή του 1ου ομίλου. Από την άλλη, ο Διαγόρας που πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα του, γνώρισε την πρώτη του ήττα και μοιραία έμεινε στους 7 βαθμούς.
Το σκορ άνοιξε στο 23′ όταν ο Δεμπεγιώτης με εξαιρετική κάθετη μεταβίβαση βρήκε μέσα στην περιοχή τον Μητρόπουλο, εκείνος την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Διονυσόπουλο, που από κοντά άνοιξε το σκορ.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε εντυπωσιακά καθώς σε διάστημα 7 λεπτών σημειώθηκαν 3 τέρματα,
Αρχικά στο 51΄ο Μοσχίδης προσπάθησε από την άμυνα του Διαγόρα να περάσει όποιον βρήκε μπροστά του αλλά έπεσε πάνω στον Δεπεγιώτη, ο οποίος έκλεψε, με μια βρήκε τον Μητρόπουλο που μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Αθ. Παπαδόπουλου.
Στο 55′ ο Μοσχίδης εξιλεώθηκε για το λάθος του στην φάση του 0-2 όταν μετά από κόρνερ του Απ. Παπαδόπουλου η μπάλα έμεινε στην περιοχή του Σταυρόπουλου και με πλασέ από το δεύτερο δοκάρι μείωσε σε 1-2.
Οι παίχτες του Διαγόρα δεν χάρηκαν για πολύ το τέρμα που πέτυχαν καθώς στο 57′ είδαν τον Διονυσόπουλο με δυνατή κεφαλιά μετά από σέντρα του Δεμπεγιώτη έγραψε το 1-3.
Ο Διαγόρας στην συνέχεια του παιχνιδιού  προσπάθησε να ξανά μπει στο παιχνίδι αλλά στάθηκε άτυχος καθώς το φάουλ του Απ. Παπαδόπουλου στο 81′ προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι του Σταυτόπουλου.
Διαγόρας Κοπ(Γ. Αντωνόπουλος): Αθ Παπαδόπουλος, Νικόλι(54′ Θεοχαράκης), Κοσμάς, Γκότσης, Απ. Παπαδόπουλος, Σβερκούνος, Νικολακόπουλος, Καμπούκος, Γ. Παπαδόπουλος(71′ Λαλιωτίτης), Μοσχίδης, Γεωργακόπουλος
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ(Δ. Διονυσόπουλος): Σταυρόπουλος, Κανέλλος, Γ. Βλάμης, Μιχαλόπουλος(71′ λ.τρ Λαμπρόπουλος), Κορμπής, Παναγούλιας, Ανδρεόπουλος, Δεμπεγιώτης(85′ Ιωαν. Βλάμης), Διονυσόπουλος(76′ Λαχανάς), Κορακοβούνης, Μητρόπουλος(79′ Κουτσούλης)
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου