ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Β ΤΟΠΙΚΗ: 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΜΕ 3-1 ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΡΦΑΡΑ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ μεγάλη του νίκη πέτυχε η Ομάδα του Καλονερού για το πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας στην έδρα του, καθώς υπερίσχυσε του Αστέρα Αρφαρών με το κοντέρ να γράφει 3-1 στο τέλος του αγώνα, που ήταν συναρπαστικός αποτελώντας διαφήμιση για το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο γήπεδο καθώς στο πρώτο 45λεπτό σημείωσαν 2 δοκάρια με ενέργειες του Μητρόπουλου, Δεμπεγιώτη και Κώτσου, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας αλλά και την κατοχή για τα περισσότερα λεπτά του αγώνα. 
Στην επανάληψη  οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με καθαρή ψυχολογία με αποτέλεσμα μετά από γρήγορη διάτρηση της άμυνας των φιλοξενουμένων και ευθύ σουτ του Ανδρεόπουλου στο 46ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το 1-0. Στην συνέχεια σημειώθηκαν αρκετές κόντρες με αποτέλεσμα να αδρανήσει ελάχιστα η άμυνα του Καλονερό και στο 60ο λεπτό να δεχθεί τέρμα ο Σταυρόπουλος από τον Γιαννακούτσο. 
Όμως το Καλονερό δεν ζαλίστηκε και πήρε άμεσα την κατάσταση στα χέρια του με την ισοφάριση, απαντώντας σε χρόνο ρεκόρ καθώς σε 1 λεπτό και στο 61ο λεπτό ο Κώτσος με χατ τρίκ σκόραρε εύκολα κάνοντας το 2-1. Τελικά ο Μητρόπουλος επισφράγισε τον αγώνα στο 77ο λεπτό της συνάντησης αδειάζοντας την άμυνα των Αρφαρών κάνοντας περίπατο με το τελικό 3-1.
ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Κουτσούλης, Βλάμης Γ., Μιχαλακόπουλος, Κορμπής, Κώτσος, Ανδρεόπουλος, Παναγούλιας, Κορακοβούνης, Δεμπεγιώτης, Μητρόπουλος Γ.
ΑΡΦΑΡΑ: Νικολόπουλος, Τσούφι, Μπούρη, Λυμπερόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μαρκόπουλος, Μπούρας, Αναζίκος, Σακκάς, Μουλιάτος, Βανικιώτης.
KYPARISSIANEWS TEAM
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου