ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Κορυφή με μεγάλο μπαμ στην απόκτηση Κώτσου

Στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφική κίνηση προχώρησε  ο ΠΑΟ Καλού Νερού. Συγκεκριμένα, η διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον πρώην αρχηγό της Εράνης Φιλιατρών Παναγιώτη Κώτσο και σίγουρα αυτή η προσθήκη ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του κ. Διονυσόπουλου. Ο Παναγιώτης Κώτσος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των Φιλιατρών, κλείνοντας έναν κύκλο 18 ολόκληρων χρόνων. 
Ήταν ο πιο παλιός παίκτης της Εράνης, μιας και πήγε στους “πράσινους” το 1999 σε ηλικία 15 ετών και από έκτοτε δεν αποχωρίστηκε ούτε μία σεζόν την αγαπημένη του ομάδα, με την οποία έζησε πραγματικά μεγάλες στιγμές. Αγωνίστηκε πάρα πολλές χρονιές με την Εράνη στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής, κατέκτησε ουκ ολίγα κύπελλα Μεσσηνίας, αλλά και πρωταθλήματα. Ηταν ο παίκτης σήμα κατατεθέν της Εράνης για παραπάνω από μία δεκαετία, μια… ήρεμη δύναμη στο χώρο του κέντρου και ο μόνος από τη γενιά του που δεν άλλαξε ομάδα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου