ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ Γ ΦΑΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΜΕ 3-1

ΜΕΓΑΛΗ δύναμη φέτος αποτελεί το Καλονερό που συγκρότησε ένα δυνατό ρόστερ κάνοντας την έκπληξη καθώς μετά την νέα νίκη στο γήπεδο Κυπαρισσίας πήρε το εισητήριο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε τέρμα στο 2ο λεπτό κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι με έξυπνο τρόπο καθώς ο ΠΑΟ Καλού Νερού νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι με 3-1 τον Αίαντα Καλαμάτας στο γήπεδο Κυπαρισσίας και έτσι στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Ανάληψης.
Τα γκολ και οι φάσεις
Στο 2′ ο Κανιώρος με σουτ μέσα από την περιοχή γράφει το 0-1. Στο 31′ ο Πουλουπάτης κέρδισε πέναλτι αλλά από τα 11 βήματα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σταυρόπουλο που μπλόκαρε την μπάλα. Στο 34′ ο Διονυσόπουλος με πλασέ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 1-1.Στο 35′ ο Πουλουπάτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους μιας και το σουτ που είχε κατέληξε στο δοκάρι.
Στο 50′ ο Μητρόπουλος κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 2-1. Στο 89′ ο Παναγούλιας με σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σημείωσε το τελικό 3-1. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τουρλομούσης, με βοηθούς τους Κομπιλίρη και Τζεμαλάϊ.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Παναγούλιας, Ανδρεόπουλος, Κορμπής, Μητρόπουλος, Κορακοβούνης, Διονυσόπουλος, Κουτσούλης, Λαμπρόπουλος, Ντέρκα.
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Κουλουμπός (55′ Παπαγιαννόπουλος), Acristinei, Καλογερόπουλος (80′ Παυλέας), Παπαθεοδωρίδης, Ζαχαριάς (74′ Καρύδης), Μασουρίδης, Πουλουπάτης, Μπάκας, Ζαφείρης,  Κανιώρος (66′ Καραβίτης).
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου