ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταθερός στους στόχους και τις αξίες του ο Παντριφυλιακός διατύπωσε ομόφωνα το Δ.Σ. της Ομάδας

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ο Οικονομικός απολογισμός του Παντριφυλιακού Καλονερού στη τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της τοπικής ομάδας ο οποίος επικυρώθηκε ομόφωνα μετά την λήξη του Πρωταθλήματος.
Με ορθολογική χρήση του ταμία Παν. Μιχαλόπουλου η ομάδα έχει σημαντική υποστήριξη από τα μέλη και τους φιλάθλους της όπως τονίστηκε στην συνεδρίαση. Παράλληλα ομόφωνα εκφράστηκε η βούληση και θέληση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για δυνατή συνέχεια της ομάδας σε συλλογικό επίπεδο για τις επόμενες κινήσεις και το νέο Πρωτάθλημα που ξεκινά το φθινόπωρο. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Γκόγκας το Δ.Σ. όχι μόνο διαθέτει συνοχή αλλά τα μέλη του αποφάσισαν ομόφωνα στην διεκδίκηση των στόχων της Ομάδας μετά τα θετικά αποτελέσματα του Πρωταθλήματος καθώς η ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και την κατάταξη στο fair play. Εξήγησε ότι ο Σύλλογος διακρίθηκε για την αξιοπρέπεια των επιλογών του σταθερά προσηλωμένος στα ιδανικά και τις αξίες του ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στην υποδειγματική του εικόνα.
Eπίσης προγραμματίζεται συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές την Κυριακή 21 Απριλίου το μεσημέρι στη 1 στα γραφεία του Συλλόγου όπου θα γίνει ενημέρωση για τους στόχους του Συλλόγου. Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο θα ανανεωθεί με 2 νέα άτομα που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην διεκδίκηση των στόχων του, ενώ μετά το Πάσχα θα γίνει μια συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο για το νέο οργανόγραμμα της Ομάδας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου