ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΛΟΝΕΡΟ- ΑΌ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΌ...

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΛΟΝΕΡΟ- ΑΌ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΌ...
ΟΙ πρωτοβουλίες του Παντριφυλιακού Καλονερού συνεχίζονται παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα στην κατηγορία του όπου το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν συναντήσεις και επαφές για την νέα σεζόν. Αυτή την φορά το Σωματείο διοργανώνει ένα Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό προσκαλώντας τους φιλάθλους στο γήπεδο της Κυπαρισσίας την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 5 το απόγευμα. 
Ο Παντριφυλιακός όμιλος Καλονερού θα αγωνιστεί με την ομάδα του Α.Ο. Κυπαρισσίας με τα έσοδα του φιλικού αγώνα να δεσμεύονται για την εγχείρηση που υποβλήθηκε ο γνωστός ποδοσφαιριστής της ομάδας Στέφανος Ντούπης ο οποίος έχει παρουσία 12 χρόνων στα γήπεδα και τραυματίστηκε άδοξα σε προετοιμασία αγώνα. Οι φίλοι του και συμπαίκτες του μαζί με την ομάδα του Α.Ο.Κ. που είναι πάντοτε αρωγός με τον προπονητή της κ. Παναγόπουλο και τον κ. Αποστολόπουλο από το Καλονερό θα δώσουν το παρών για ένα καλό σκοπό....Εξάλλου οι 2 ομάδες προπονούνται και αγωνίζονται στο γήπεδο της πόλης προσφέροντας τα μέγιστα στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι θα ακολουθήσουν δράσεις που θα ανακοινωθούν από το νέο Διοικητικό συμβούλιο.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου