ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Γ' τοπική Πλατύ και Ενωμένα Σωματεία, μπαράζ για την Βαλύρα


Ο Αστέρας Βαλύρας (ΦΩΤΟ) θ΄αναμετρηθεί σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή στη Β΄Μεσσηνίας το Σάββατο 13/4 στο αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας στο Κορδία κόντρα στη Θύελλα Χαροκοπιού στις 5μ.μ!Ο Αστέρας Βαλύρας (ΦΩΤΟ) θ΄αναμετρηθεί σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή στη Β΄Μεσσηνίας το Σάββατο 13/4 στο αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας στο Κορδία κόντρα στη Θύελλα Χαροκοπιού στις 5μ.μ!
ΣΤΗΝ Γ ΤΟΠΙΚΗ κατηγορία θα βρίσκονται από το νέο χρόνο τόσο η ομάδα του Ατρόμητου Πλατύ όσο και των Ενωμένων Σωματείων και μάλλον θα κάνουν παρέα στην ομάδα του Παντριφυλιακού Καλονερού. Τώρα διεξάγεται ένα ακόμα μπαράζ για την Βαλύρα όπου όλα παίζονται για την κατηγορία...
Μια κατηγορία, παίζουν το προσεχές Σάββατο 13/4 οι ομάδες της Θύελλας Χαροκοπιού και του Αστέρα Βαλύρας, στις (5μ.μ.) στο αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας στο Κορδία. Τα δυο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Μεσσηνίας κατέλαβαν την 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε 1ο και 2ο όμιλο αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, η Θύελλα Χαροκοπιού "καθάρισε" στην έδρα της τον πρωτοπόρο Τσικλητήρα Πύλου με σκορ 3-2, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" της Ιθώμης στην αναμέτρηση με το Παναθηναϊκό Καλαμάτας την Κυριακή το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο του ΚΤΕΛ Γιώργος Λουκαρέας, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη μέχρι το 90ο λεπτό, καθώς οι πράσινοι είχαν ανοίξει το σκορ σε 1-0, αλλά στην εκπνοή του αγώνα σε κτύπημα κόρνερ του Γιαννόπουλου ο Ζάγουρας πετάχθηκε στη τροχιά τςη μπάλας με κεφαλιά πέτυχε το 1-1 κρατώντας το συγκρότημα του Αστέρα Βαλύρας ζωντανό στη "μάχη" της παραμονής στη Β΄Μεσσηνίας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου