ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ- ΑΟ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ





ΜΕ ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι φίλαθλοι τον σημαντικό φιλικό αγώνα μεταξύ του Παντριφυλιακού Καλονερού και του Α.Ο. Κυπαρισσίας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας παρουσία δεκάδων φιλάθλων για καλό σκοπό. Υπέρ υγείας ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με τα έσοδά του μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ομάδας του Καλονερού να αξιοποιούνται για τον τραυματία ποδοσφαιριστή και παλαίμαχο των γηπέδων Στέφανο Ντούπη. Ο αγώνας παρότι στο πρώτο ημίχρονο κινήθηκε στο 4-0 και με υπεροχή του Α.Ο. Κυπαρισσίας κατέληξε με το 6-0 στο τελικό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να είναι συμβολικό αλλά δείχνει ότι οι παίκτες πάλεψαν καθώς το καλονερό έχει να προπονηθεί για ένα μήνα μετά την λήξη του τοπικού πρωταθλήματος ενώ ο ΑΟΚ είναι πάντα σε φόρμα. 
Μάλιστα στους θεατές έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων οι Πρόεδροι των δύο ομάδων Τάκης Γκόγκας και Παναγιώτης Τσάγκος τους οποίους συνδέει φιλία ετών, ενώ τον αγώνα παρακολούθησε αρκετός κόσμος μέχρι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Φυσικά οι δράσεις για το Καλονερό δεν σταματούν εδώ καθώς το καλοκαίρι ετοιμάζονται εκπλήξεις από τα μέλη και φιλάθλους τους....Αξίζει τέλος να κάνουμε αναφορά για την 11άδα των ομάδων για ιστορικούς λόγους καθώς στο τέλος οι παίκτες χειροκροτήθηκαν για την άψογη παρουσία τους και από τις 2 ομάδες. Καλοί σκόρερ για τον ΑΟΚ. οι Ντάβι. Σούπουλης ενώ αγωνίστηκαν οι Μπακούρος, Λυδιώτης, Γιαννόπουλος, Σταματόπουλος με τερματοφύλακα τον Μπέλι. Από το ΚΑΛΟΝΕΡΌ ξεχώρισαν οι Τσάκαλης, Κανελλόπουλος Σαρ., Λαχανάς, Βλάμης Γιώργος, Βλάμης Παναγιώτης, Κουτσούλης, Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Δρακόπουλος, Γαλάνης, Αλεξόπουλος Νίκος, Τσούτσιας και άλλοι...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου