ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χορός της Ένωσης με πολλές απουσίες...

Την Παρασκευή το βράδυ, παρουσία των ανθρώπων του ποδοσσφαίρου της Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και φέτος η ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Μεσσήνιων Διαιτητών, σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας.
 Την εκδήλωση άνοιξε ο Παναγιώτης Μανωλόπουλος, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους όσοι έδωσαν το παρών στη γιορτή του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, έδωσε το λόγο και απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς οι κ.κ. Γιάννης Αργυράκης εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ο πρόεδρος του αθλητικού φορέα του Δήμου Καλαμάτας Γιάννης Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Άρης Σταθόπουλος, ο Λεωνίδας Οικονομίδης και η Βενετία Λιακουνάκου. Στη συνέχεια οι διοργανωτές, απένειμαν αναμνηστικά διπλώματα στους νέους διαιτητές που αποφοίτησαν με επιτυχία από τη σχολή του Συνδέσμου, και ακολούθησε γλέντι και χορός μέχρι το μεταμεσονύκτιο.
 ΑΠΟΥΣΙΕΣ…
Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε ότι ένεκα της διεθνούς κρίσης που έχει πλήξει την Ελλάδα και το χώρο του ποδοσφαίρου, στην ετήσια γιορτή δεν έδωσαν το παρών εκπρόσωποι των μεγάλων ποδοσφαιρικών σωματείων της Μεσσηνίας, όπως η Καλαμάτα, ο Πάμισος Μεσσήνης, η Εράνη Φιλιατρών, ο Τέλλος Άγρας, ο Εθνικός, κ.α. (σ.σ. με εξαίρεση τον διοικητικό παράγοντα του Μελιγαλά Βασίλη Σακκά μέλος και της διοικούσας επιτροπής του δημοτικού σταδίου Μελιγαλά. Ο κ. Σακκάς σε δηλώσεις του επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι εάν πάνε όλα κατ΄ ευχήν, ο Εθνικός μπορεί να έχασε στο παρά πέντε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, θα αγωνίζεται στο δικό του γήπεδο. Το στάδιο του Μελιγαλά πρόσθεσε θα αποτελέσει ένα πραγματικό στολίδι, για την αθλούμενη νεολαία της περιοχής, καθώς έχει δρομολογηθεί και η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στον περιβάλλοντα χώρο, την πεπαλαιωμένη κερκίδα, και στα αποδυτήρια. ΜΗΤΣΕΑΣ… Επίσης, το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο βετεράνος Μεσσήνιος τερματοφύλακας του Απόλλωνα Αθηνών, του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ Γιώργος Μητσέας, συντροφιά με τους διοικούντες τον Α.Ο. ΦΑΡΑΙ και τον προπονητή Κώστα Κλάδη. Στο μεταξύ, ο κ. Μητσέας μετά από 20 χρόνια απουσίας από τα γήπεδα μίλησε για πρώτη φορά
στην αθλητική εκπομπή που επιμελείται στην τηλεόραση του BEST TV «Όλα στη Φόρα» η οποία θα προβληθεί την προσεχή Δευτέρα 1η Απριλίου λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όπως επίσης και άλλων ανθρώπων του ποδοσφαίρου, Άρη Σταθόπουλου (ο οποίος χόρεψε με νόημα το γνωστό άσμα του Νότη Σφακιανάκη: Ο αετός πεθαίνει στον αέρα- ΦΩΤΟ) , Στάθη Βανικιώτη, Νίκου Κοσάρη, Ηλία Αλεξέα, νέων διαιτητών κ.α. με την τεχνική υποστήριξη του διαιτητικού Φώτη Κουτρουμπή Τέλος, με επιτυχία στέφθηκε και η λαχειοφόρος αγορά με δεκάδες δώρα προσφορά των καλαματιανών επαγγελματιών.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου