ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

2-1 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΤΟ πολυπόθητο αποτέλεσμα με τους 3 βαθμούς της νίκης απέσπασε ο Παντριφυλιακός Καλονερού στο γήπεδο της Κυπαρισσίας σε ένα δυνατό αγώνα με τα Πράσινα Πουλιά εδραιώνοντας την βαθμολογική του θέση στην δεύτερη σειρά της Γ τοπικής κατηγορίας, ελπίζοντας για πλήρη δικαίωση των προσπαθειών του για άνοδο.
Ο αγώνας στο πρώτο 45λεπτο ξεκίνησε με αέρα υπεροχής καθώς οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας με την πρωτοβουλία των κινήσεων στο αντίπαλο στρατόπεδο κάνοντας ευκαιρίες στο 4ο και 12ο λεπτό. Μια όμως φάση οδήγησε σε ένα πολύ καλό τέρμα. Ήταν στο 17ο λεπτό όταν μετά από φάουλ των αντιπάλων πάνω στο Σαράντο οδήγησε σε μια πολύ καλή εκτέλεση από τον Γαλάνη η μπάλα πήγε στη μικρή περιοχή και μετά από σούτ του Λαχανά η βρήκε τα δίχτυα κάνοντας το 1-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Οι φάσεις ήταν αρκετά καλά συντονισμένες ενώ τα Πράσινα Πουλιά με νέο αίμα προσπάθησαν δίκαια να παίξουν καλή μπάλα.
Στην επανάληψη ο ρυθμός διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα με αρκετές μάχες πάνω από το κέντρο μεταξύ των δύο ομάδων ενώ τα αμυντικά πλαίσια γέμισε ο Τσούτσας και ο Βλάμης δείχνοντας ένα συμπαγές σχήμα. Μετά από πλάγιο και ένα φάουλ στο 69ο λεπτό ο Λαχανάς επιχείρησε ένα ευθύβολο σουτ στην μικρή περιοχή αιφνιδιάζοντας τον Κάρλο σημειώνοντας το 2-0. Όμως στο 75ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν μετά από λάθος στην άμυνα με 2-1 με το οποίο έληξε ο αγώνας ο οποίος κινήθηκε σε καλά επίπεδα με την διαιτησία να ήταν αρκετά ικανοποιητική.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Αλεξόπουλος Παν., Λαμπρόπουλος Κ., Κουτσούλης, Ζαφείρης, Γαλάνης Γιάν., Κανελλόπουλος Σαράντος, Αλεξόπουλος Παν., Τσάκαλης, Τσούτσας, Βλάμης Παν., Λαχανάς.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Κάρλος Χρ., Παπανικολάου, Σγάντζος, Πρίφτης, Λούτα Χ., Μάλαμας, Ίσσαρης, Βαλσαμάκης, Παπαδέας, Στυλιανόπουλος, Λυμπερόπουλος Χρ.,
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου