ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκη λύτρωση με 0-1 στους Γαργαλιάνους πριν το τέλος

ΜΕ ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσε να ήταν ευκολότερο κατάφερε να αποσπάσει τους 3 πολύτιμους βαθμούς ο Παντριφυλιακός Καλονερού ο οποίος όμως μετρά μια απώλεια λόγω αποβολής ποδοσφαιριστή.
Το παιχνίδι που διεξήχθη με την Α.Ε. Γαργαλιάνων ήταν ένα αίνιγμα καθώς στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έδειχνε να ήταν αποπροσανατολισμένη με αποτέλεσμα παρά τις ευκαιρίες στο 22 και στο 41 να μην καταφέρει να κάνει την τελική διαφορά. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προφανώς παίζοντας ένα επιθετικό παιχνίδι παρότι βρίσκονται στην 5η με 6η θέση της βαθμολογίας έδειξαν ότι ήθελαν να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους που ήρθαν για εκτόνωση στο γήπεδο. Παρόλα αυτά είχαμε κίτρινη κάρτα στον Βλάμη κοντά στο 42 ενώ η ένταση που κυριάρχησε με καλές φάσεις διατηρήθηκε ως το διάλειμμα.
Στην επανάληψη λόγω νέου φάουλ του Βλάμη στο 53ο λεπτό ο διαιτητής της συνάντησης Λαμπίρης έδειξε κόκκινη κάρτα στον Γ. Βλάμη ο οποίος επωμίστηκε το βάρος της ατμόσφαιρας του παιχνιδιού. Αλαλγές σημειώθηκαν μετά το 70ο λεπτό ενώ στο 73 μετά από πέναλντι λύτρωση πάνω κοντά στον Ζαφείρη ήρθε να δικαιώσει τις προσπάθειες. Το πέναλντι είχε επιτυχία κατά την εκτέλεση κάνοντας το 0-1 με νίκη του Καλονερού, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας χωρίς όμως στο τέλος να σημειωθεί κάτι ιδιαίτερο...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου