ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ- 30 ΧΡΌΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΜΕ μεγάλη επιτυχία παρουσία προσωπικοτήτων του αθλητισμού σημείωσε ο Ετήσιος χορός του ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ στην παραλία Καλονερού ο οποίος φέτος έκλεισε 30 χρόνια δραστηριότητας και ετοιμάζει συλλογικές δράσεις για το μέλλον.









Ο Γραμματέας και υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων καλωσόρισε το κοινό κάνοντας απολογισμό δράσης καθώς εκτός από το Πρωτάθλημα της Γ τοπικής ο Σύλλογος αναπτύσσει κοινωνική δράση. Σε αυτή περιλαμβάνεται η συμμετοχή σε ημερίδες, η Ημέρα Αιμοδοσίας στο χωριό, η συμμετοχή ως μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Τριφυλίας και Περιφέρειας Πελοποννήσου στα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα του τόπου μας, στην ενίσχυση των ποδοσφαιριστών μετά από τραυματισμούς, ενώ φέτος απέκτησε δικά του γραφεία σε χώρο που παραχωρήθηκε στο Δημοτικό σχολείο Καλονερού.
Το παρών έδωσαν εκτός από το Δήμαρχο Τριφυλίας και τον Αντιδήμαρχο Αυλώνος, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Χρονόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Σπύρος Παπαηλιού, οι εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας κ. Πουλακίδας Ευστάθιος και Κανελλόπουλος Κώστας που κατάγεται από την Τριφυλία, ο Δημήτρης Δράκος, ο Διευθυντής του Λυκείου Κυπαρισσίας κ. Αντωνόοπουλος, εκπρόσωπος του Ηρακλή Κυπαρισσίας και φορέων του Καλονερού ενώ μηνύματα έστειλαν ο Πρόεδρος του Εξωραιστικού Συλλόγου κ. Παπακωνσταντόπουλος και άλλοι.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τάκης Γκόγκας ευχαρίστησε όσους τίμησαν την εκδήλωση ευχόμενος εκτός από καλή διασκέδαση να γιορτάζουμε κάθε χρόνο συλλογικά και πάντα ελληνικά....
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας Αριστείδης Σταθόπουλος μίλησε για θετική συμβολή του σωματείου στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο παροτρύνοντας να συνεχιστεί η καλή προσπάθεια αναγνωρίζοντας ότι οι κόποι αμείβονται ενώ στάθηκε στην συλλογική δράση της Ένωσης για να δημιουργούνται προοπτικές στο άθλημα ώστε να δίνεται διέξοδος στους νέους ανθρώπους.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας τόνισε ότι στη γιορτή "τιμάμε την φιλότιμη προσπάθεια των παικτών και διοίκησης για να παράγουν αθλητισμό και να έχουν δυναμική παρουσία στα γήπεδα καθώς ο Δήμος διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις" ευχόμενος ότι θα καρποφορήσει η προσπάθεια για άνοδο στην Β τοπική κατηγορία καθώς όπως υπογράμμισε "οφείλουμε να διεκδικούμε την νίκη και την ευγενή άμιλλα σε καιρούς δύσκολους" ενώ αναφέρθηκε στην φιλότιμη προσπάθεια του ΠΑΟ Καλονερού εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Προπονητής κ. Αποστολόπουλος που κατάγεται από την Ηλεία μίλησε με ζεστά λόγια για το κλίμα που συνάντησε σε παίκτες και διοίκηση εξαίροντας τις προσπάθειες για την δημιουργία θετικού κλίματος στους αγωνιστικούς χώρους, ευχαριστώντας τους παίκτες κάνοντας μνεία στον Χρήστο Δρακόπουλο που αποχωρεί από την ενεργό δράση, ενώ έκανε αναφορά στον αφανή ήρωα της ομάδας Γιώργο Κλεφτάκη από το Καλονερό.
Μάλιστα ανακοινώθηκε ότι στις 27 Μαρτίου θα διεξαχθεί Φιλικός Αγώνας μεταξύ Καλονερού και Α.Ο. Κυπαρισσίας τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για να καλυφθούν ορισμένα έξοδα από την εγχείρηση που υπεβλήθη στον Στέφανο Ντούπη ο οποίος αγωνίζεται για περισσότερα από 10 χρόνια στην ομάδα.

Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου