ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ομάδα (πλέον) όλου του Μοριά;


Ομάδα (πλέον) όλου του Μοριά;
Μόνο τυχαίο δεν είναι πλέον ότι, ειδικά μετά το τέλος του ημιτελικού Κυπέλου με τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης μιλούν πια όλο και περισσότερο για τον Αστέρα του Μοριά και της Πελοποννήσου και λιγότερο για τον Αστέρα, απλά, της Τρίπολης. Από τις 9.500 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις κατάμεστες φυσικά εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», πέρα από τους 1.200 ΠΑΟΚτζήδες, οι μισοί περίπου από τους υπόλοιπους ήταν από τους γύρω νομούς της Πελοποννήσου, οι οποίοι απέχουν το πολύ πια μισή ώρα από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Σύντομα μάλιστα, θα υπάρχει έμαθα και τροποποίηση του ύμνου των «κυανοκιτρίνων», έτσι ώστε να ακούγεται, απεικονίζεται ξεκάθαρα και σαφέστατα το νέο αυτό «ιδεολογικό» στίγμα  του φιναλίστ του τελικού της 11ης του Μάι, ενώ ήδη ψιθυρίζεται και η αλλαγή του ονόματος  του συλλόγου…
  • Στο φωτογραφικό μας στιγμιότυπο – και δια του λόγου μας πάντα το αληθές - βλέπουμε το πανό του Συνδέσμου Φιλάθλων Αστέρα Τρίπολης Σπάρτης, παρακαλώ!
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου