ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντάμπλ ο Θρύλος, "φωνάζει" ο Αστέρας, 3-1 στο ΟΑΚΑ


Ντάμπλ ο Θρύλος, "φωνάζει" ο Αστέρας, 3-1 στο ΟΑΚΑ. ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ζήτησαν συγγνώμη Γιάχος, Τριτσώνης
Με σκόρερ τους Τζιμπούρ και Αμπντούν στην παράταση, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα με 3-1 και στέφθηκε για μια ακόμη φορά κυπελλούχος Ελλάδος, όμως αυτό το Κύπελλο δικαιούται να αισθάνεται ότι το έχει κατακτήσει και ο Αστέρας, ο οποίος έχει φρικτά παράπονα από τη διαιτησία. «Ξεσπάθωσε» κατά του διαιτητή του τελικού Κυπέλλου ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Δημήτρης Μπάκος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Θανάση Γιάχο «αλήτη» θεωρώντας πως διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Μοριά, που ηττήθηκε με σκορ 3-1 στην παράταση, διαμαρτύρεται έντονα κυρίως για μια απόφαση στο 69ο λεπτό με το ματς στο 1-1, όταν δεν υποδείχθηκε πέναλτι και αποβολή σε χέρι του Μανιάτη πάνω στη γραμμή.
"ΦΩΝΑΖΕΙ" Ο ΜΠΑΚΟΣ...
Έξω φρενών μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Μπάκος έκανε στην κάμερα του OTE TV την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά η αλητεία. Τι άλλο να πούμε; Είδατε και μόνοι σας. Μιλάμε για τον αλήτη τον Γιάχο. Ο Γιάχος ο αλήτης κέρδισε. Και όλη η αλητοπαρέα».
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ...
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε πως το καλοκαίρι θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να παρουσιαστούν καλύτεροι τη νέα σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» ενώ άφησε αιχμές τόσο για όσα υποστήριξαν οι άνθρωποι του Αστέρα, όσο και για τις τοποθετήσεις του Γιάννη Αλαφούζου στο διδίκτυο.
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και στην ουσία παίζαμε με δέκα παίκτες στο τέλος. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να κάνουμε ότι χρειάζεται και η ομάδα του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερη», είπε στην αρχική του τοποθέτηση, εξερχόμενος από το ΟΑΚΑ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:
«‘Όλα αυτά που ακούγονται, από διάφορους, είτε από τον Αστέρα είτε από τιτιβίσματα από άλλες ομάδες με γραφικές δηλώσεις και σχόλια, δεν μας αγγίζουν και δεν ασχολούμαστε».

ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ: "ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"

Ο Γιάννης Καϋμενάκης εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης.
Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, είπε συγκεκριμένα: «Είναι βρώμικο το ποδόσφαιρο. Ό, τι και να γίνει, εμείς θα πάμε Τσάμπιονς Λιγκ και θα δυναμώσουμε τον Αστέρα μας του χρόνου».
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...
Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι γιορτή αλλά ο αγώνας που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης ανέδειξε νικητή τους ερυθρόλευκους με 3-1 και ηττημένο το ποδόσφαιρο. Οι 5 διαιτητές δεν είδαν χέρι πέναλτι του Μανιάτη στο 1-1 ενώ στο τέλος το γήπεδο μετατράπηκε σε ρινγκ για περίπου 5 λεπτά! Με δύο "αλγερινά" γκολ στην παράταση ο Ολυμπιακός "γύρισε" τον τελικό (3-1) και κατέκτησε το 26ο Κύπελλο της ιστορίας του. Ο Αστέρας Τρίπολης, κάτι παραπάνω από άξιος αντίπαλος, αισθάνεται αδικημένος ειδικά για τη φάση του 69ου λεπτού όπου ο διαιτητής Γιάχος και ο βοηθός Τριτσώνης αγνόησαν πέναλτι και αποβολή του Μανιάτη.
Η όποια επιθετική φούρια του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο εξαντλήθηκε στα πρώτα 10 λεπτά. Εν συνεχεία ο σαστισμένος αρχικά Αστέρας όχι μόνο κατάφερε να ισορροπήσει αλλά προηγήθηκε και στο σκορ με το σπουδαίο γκολ του Ράγιος στο 13' το οποίο προήλθε από συνδυασμένη επιθετική προσπάθεια.
Η αλλαγή στα δεδομένα του σκορ βοήθησε απίστευτα την ψυχολογία του Αστέρα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν απέφυγε τα λάθη στις μεταβιβάσεις της μπάλας κατόρθωσε να κρατήσει τον ασύνδετο Ολυμπιακό μακριά από την εστία του Φούλοπ με ποσοστό κατοχής 50%. Το γεγονός ότι τελικά οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν κόντρα στη ροή του αγώνα και πριν βγει το ημίχρονο το οφείλουν στο φονικό ένστικτο του Φουστέρ ο οποίος στη φάση του 42' ήταν εκεί που έπρεπε (στο σημείο του πέναλτι) για να τελειώσει τη φάση.
Η ισοφάριση πάντως δεν μπορούσε να κρύψει κάτι από το χαλί το αγωνιστικό πρόβλημα του Ολυμπιακού. Γι' αυτό και ο Μίτσελ έβαλε έγκαιρα στην επανάληψη τόσο τον Ιμπαγάσα όσο και τον ξεχασμένο Πίνο για να αποκτήσει συνοχή και ποιότητα η μεσαία γραμμή της ομάδας του. Δεν θα έλεγε κανείς πάντως ότι το πέτυχε αν και ο Ολυμπιακός κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου