ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο τελικό σχήμα ο ΠΑΟ Καλονερού και η ανανεωμένη ιστοσελίδα του

ΤΙΣ οριστικές αποφάσεις για τα πλάνα που αφορούν την αγωνιστική χρονιά λαμβάνει το Δ.Σ. του Καλονερού την Δευτέρα 27 Αυγούστου το βράδυ όπου αναμένεται να ανακοινωθούν οι νέες μεταγραφές αλλά και η έναρξη προετοιμασίας της τοπικής ομάδας καθώς έχουν οριστικοποιηθεί οι περισσότερες λεπτομέρειες με τον τεχνικό Χρήστο Αποστολόπουλο.
Παράλληλα θα υπάρξει ενημέρωση για την επικείμενη συνάντηση του Δ.Σ. με τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες σε παραλιακό κέντρο για την έναρξη της νέας χρονιάς καθώς και φέτος οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Κυπαρισσίας που θεωρείται πολύ φιλόξενο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟ Καλονερού ανανέωσε όπως καταλάβατε την ιστοσελίδα του http://paokalonero.blogspot.gr η οποία εμπλουτίζεται με ενημέρωση όχι μόνο από την ομάδα και τοπικά νέα αλλά και το τοπικό πρωτάθλημα για τους φίλους της ομάδας μας και θέλουμε την συμμετοχή σας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου