ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας το πάρτυ στο Στόμιο

Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Καλονερού σας εύχεται Καλό μήνα και είναι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το προγραμματισμένο για σήμερα 1 Αυγούστου BEACH party στο Στόμιο Φιλιατρών αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας. Η εκδήλωση του πάρτυ θα ανακοινωθεί σύντομα καθώς μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία και σε άλλο χώρο από τον προκαθορισμένο.
Για το θέμα αφού αρχικά ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους πολλούς φίλους μας, θέλουμε να εξηγήσουμε ότι η αναβολή του ΠΆΡΤΥ δεν οφείλεται σε εμάς. Αλλά σε εκείνους που θεωρούν με αστείες ή νομοφανείς δικαιολογίες, ότι η παραλία είναι δική τους και δεν ανήκει στο κόσμο. Ιδίως σε όσους νομίζουν ότι η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉ προβολή του τόπου μας και του ενιαίου Δήμου μας αποτελεί προνόμιο ολίγων. Προφανώς πάνω στην ημιμάθεια αλλά κυρίως στην μετριότητά τους λησμονούν ότι μια περιοχή όπως η Τριφυλία και δη τα Φιλιατρά έχει τουριστική ανάπτυξη ιδίως τώρα που έρχονται επισκέπτες. Αλλά κυρίως διακατέχονται από απουσία φιλοσοφίας θέλοντας να αποκομίσουν την ανυπαρξίας τους.
ΕΜΕΙΣ από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι 1ον θα διαφυλάξουμε την νομιμότητα όχι μόνο των πράξεών μας αλλά κυρίως θα καταγγείλουμε όσους αυθαιρετούν παντού και πάντα, 2ον δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε προσωπικές διαμάχες και φιλοδοξίες καθώς το συλλογικό πνεύμα των εκδηλώσεων αποτελεί για εμάς κορωνίδα του πολιτισμού μας. 3ον Καλούμε την τοπική αυτοδιοίκηση να λάβει θέση και τους φορείς που εμπλέκονται να επιτρέπουν συλλογικές δράσεις και παράλληλα να επιτρέπουν μελλοντικά εκδήλωση παρομοίου ενδιαφέροντος. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου