ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα blogs αγαπούν και το..δείχνουν την προσπάθεια του Καλονερού

ΕΝΑ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν αρκεί για να ευχαριστήσουμε ενεργά όσους στηρίζουν την προσπάθεια με φίλαθλο πνεύμα και κυρίως γιατί ο Αθλητισμός είναι ζωή. Ο Π.Α.Ο. Καλονερού θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τα μεγάλα Blogs του Νομού που δημοσιεύουν τα δελτία τύπου και τις ενημερώσεις μας, αλλά και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε παρά τις αντιξοότητες της καθημερινής ελληνικής πραγματικότητας με το ζητούμενο να παραμένει η παροχή αθλητισμού στα παιδιά και νέους. Τουλάχιστον ας μην μας στερήσουν από την μέγγενη των οικονομικών μέτρων αυτό που δημιούργησε η Ελλάδα. Ο Πολιτισμός και Αθλητισμός. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το blog Newsmessinia που άμεσα μας βοηθάει με τις ανακοινώσεις μας, το filiattranews, τον kyparissiotis, το filiatra-net, to Kopanakinews , το best-tv, το Radio936, το neemo.gr  και ελπίζω ότι δεν λησμονήσαμε κανέναν αλλά και τον Τοπικό τύπο. Ιδιαίτερα τα θέματα με τις κάρτες διαρκείας, τις μεταγραφές αλλά και ειδήσεις που δίνουμε από τον ευρύτερο αθλητικό χώρο θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου