ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βροχή από γκολ και νίκη Α.Ο.Κ. στο Κύπελλο-Όλες οι εξελίξεις

«11» αναμετρήσεις, διεξήχθησαν σήμερα 2/9 στο πλαίσιο των "32" του κυπέλλου, ενώ σημειώθηκαν βροχή από γκόλ. Συγκεκριμένα στο "Παν. Μπαχράμης" ο Α.Ο. Κυπαρισσίας (ΦΩΤΟ) νίκησε τη δυναμική Δόξα Καλαμάτας 2-3, ο Πάμισος σε ρυθμό ρελαντί 3-0 τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, η Εράνη υπέταξε εκτός έδρας τον Α.Σ. Μάνεσι 0-7, Δωριέας-Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-0, ΜΓΣ στην έδρα του 3-1 τον Ηρακλή, και Α.Σ.Ανδρούσας-Αστέρας Μικρομάνης 1-2!
3-2 ΣΤΗ ΔΟΞΑ Ο Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ...
Συγκεκριμένα, στη σύγκρουση της Δόξας με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας, στο γήπεδο «Παν. Μπαχράμης» το συγκρότημα της αρκαδιάς, μετά το εύθραυστο 1-1 του α΄ αγώνα, κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια, και με σκόρερ τους Γαργαρώνη σημείωσε δυο τέρματα, και ένα του Σούμπουλι επικράτησε με σκορ 2-3 και πέρασε στο 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο ΔΩΡΙΕΑΣ 1-0 ΤΟ ΦΑΡΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ...
Ο Δωριέας Δωρίου, επικράτησε με 1-0 επί του Α.Ο. ΦΑΡΑΙ, και σε συνδυασμό με το 2-1 του α΄ παιχνιδιού, που είχε χάσει στη Καλαμάτα, προχώρησε πανηγυρικά στους «16» του κυπέλλου. Το πολύτιμο γκολ, για το συγκρότημα του Λάκη Σπάλα, σημείωσε ο έμπειρος αμυντικός Φίλλιπος Μπάλας, πριν συμπληρωθεί το α΄ ημίωρο με κεφαλιά μετά από καλοκτυπημένο κόρνερ του Φράνκι Κεράνη.
Επίσης, στο 82ο λεπτό είχαμε ένταση και νεύρα, μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων, όπου αντηλλάγησαν και μερικά γαλλικά... και με την επέμβαση των ποιό ψύχραιμων δεν δόθηκε διάσταση, ενώ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα ο γκολκίπερ Κουκούτσης των γηπεδούχων.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 2-1 ΤΟΝ Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ...
Νίκη με 1-2, εκτός έδρας επί του Α.Σ. Ανδρούσας, σημείωσε ο Αστέρας Μικρομάνης στην μεταξύ τους κυριακάτικη συνάντηση. Όσον αφορά τους σκόρερ στο 25ο λεπτό με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Αναζίκος το 0-1, επτά λεπτά αργότερα ο Μιχάλης Σκαρπαλέζος (σ.σ. έχει προσφέρει στον Αστέρα τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια) το 0-2, στο 66ο λεπτό ο Γιώργος Κάλλας με απευθείας κτύπημα φάουλ το 1-2 και στο 78ο λεπτό αποβλήθηκε από το Μελιγαλαίο ρέφερι Στάθη Ζαρακοβίτη ο Μπαστακός με 2η κίτρινη κάρτα.
Ο ΠΑΜΙΣΟΣ 3-0 ΤΟΝ Α.Ο.Δ.
Ο Πάμισος είχε εύκολο έργο στο παιχνίδι με τον Α.Ο Διαβολιτσίου καθώς είχε εξασφαλίσει τη πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Μεσσηνίας, αφού στο πρώτο αγώνα στην έδρα του Α.Ο.Δ. είχε νικήσει με σκορ 0-4. Στο μεταξύ, στο πλαίσιο του 3ου γύρου, οι πράσινοι θα φιλοξενήσουν στη Μεσσήνη τον Παπαφλέσσα, καθώς οι Χωραΐτες παρότι το Σάββατο 1/9 γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Αναλήψεως, προχώρησαν στους «16», αφού στο α΄ παιχνίδι είχαν νικήσει στην έδρα τους τούς ερυθρόλευκους με σκορ 3-1.
ΣΤΟ ΚΑΤ Ο ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ TOY ΠΑΜΙΣΟΥ...
Την αναμέτρηση Παμίσου-Α.Ο. Διαβολιτσίου 3-0, σημάδεψε ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγιώτη Δρακόπουλου. Ο 19χρονος παίκτης των «πρασίνων» κτυπήθηκε απο αντίπαλό του Δελφάκη σε μια σκληρή διεδίκηση της φάσης, και αποχώρησε σφαδάζοντας στο α΄ ημίωρο με φρικτούς πόνους στη ποδοκνημική. Στη συνέεχια διακομίσθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και στη συνέχεια το πρωϊ της Δευτέρας 3/9 θα διακομιστεί στο ΚΑΤ καθώς έχει υποστεί κάταγμα περόνης και ρήξη συνδέσμων
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου