ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Π.Α.Ο. Καλονερού στο γήπεδο Κυπαρισσίας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ έκανε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ο Παντριφυλιακός Καλονερού ξεκινώντας την προετοιμασία του ενόψει του Πρωταθλήματος που διεξάγεται από τις 13 Οκτωβρίου με τον πρώτο αγώνα να είναι εντός έδρας φέρνοντας το πλεονέκτημα για μια θετική εκκίνηση.
Το ρόστερ της ομάδας με τις νέες μεταγραφές είναι έτοιμο υπό την καθοδήγηση του προπονητή Χρήστου Αποστολόπουλου με αρκετά θετικά μηνύματα. Την εκκίνηση της προετοιμασίας παρακολούθησε τόσο ο Αντιπρόεδρος της ομάδας με τον Γενικό γραμματέα ο οποίος διένειμε το υλικό του προπονητή για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί, ενώ οι προπονήσεις που διεξάγονται στις 7 το απόγευμα θα συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, ενώ έχουν προγραμματιστεί εντός και εκτός έδρας φιλικές συναντήσεις με ομάδες της περιφέρειας και της Ηλείας σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός αλλά θα παρουσιαστούν από το Δ.Σ. οι νέες μεταγραφές που πλαισιώνουν την ομάδα η οποία φέτος έχει άλλο αέρα...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου