ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνεχίζονται τα φιλικά εκτός Νομού πριν το Πρωτάθλημα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η προετοιμασία του Παντριφυλιακού μετά το πρώτο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Γιαννιτσοχώρι με αρκετά θετικά αποτελέσματα καθώς ο προπονητής έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το ρόστερ της Ομάδας.
Σύμφωνα με το πρώτο φιλικό υπήρξε δυναμική η οποία όμως εξελίσσεται με τα νέα αποκτήματα αλλά και τον βασικό κορμό της Ομάδας, καθώς παρά το αποτέλεσμα που ήταν 2-1 υπήρξαν αρκετές τάσεις γρήγορης εναλλαγής της μπάλας. Από εκεί και πέρα καθώς πλησιάζει το Πρωτάθλημα σήμερα Τετάρτη διεξάγεται ένα ακόμα φιλικό. Αυτή την φορά στην Ζαχάρω με την τοπική ομάδα όπου θα δοκιμαστούν νέα σχήματα, ενώ το Σάββατο το επόμενο φιλικό θα είναι εντός έδρας με την Ηλειακή ομάδα. Πάντως φιλικοί αγώνες θα υλοποιούνται το επόμενο χρονικό διάστημα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας. Σύντομα πάντως θα πραγματοποιηθεί πριν το Πρωτάθλημα ο καθιερωμένος αγιασμός και θα γίνουν ανακοινώσεις από το Δ.Σ. της Ομάδας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου