ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο 0-4 το τελικό αποτέλεσμα με τον Άρη Καλαμάτας

ΕΝΑ παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα εφόσον η δουλειά του νέου προπονητή διεξαγόταν από την αρχή ήταν εκείνο που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου μεταξύ του Παντριφυλιακού Καλονερού και του Άρη Καλαμάτας ο οποίος επιθυμούσε διακαώς βαθμούς προκειμένου να ξεφύγει από το φάσμα του υποβιβασμού. Και το πέτυχε με το 0-4 στο τέλος του αγώνα, ενώ το στραοβπάτημα του Ηρακλή με το Πατίστα παρότι κέρδιζε με 0-1 και κατέληξε με 2-1 δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών ότι Καλονερό και Ηρακλής θα συναντηθούν του χρόνου στην Γ τοπική κατηγορία ενώ άγνωστο παραμένει αν η τρίτη ομάδα από το τέλος δώσει αγώνα μπαράζ...
Στο πρώτο ημίχρονο το ΚΑΛΟΝΕΡΟ προσπάθησε να κάνει δίκαιο παιχνίδι χάνοντας με 0-2 μετά από ένα πέναλντι που σημειώθηκε στο 12ο λεπτό και ένα γκολ του Άρη στο 28ο λεπτό. Άλλα δύο τέρματα σημειώθηκαν στην επανάληψη διαμορφώνοντας το 0-4. Στο τέρμα βρέθηκε ο Γιώργος Γαλάνης αναπληρώνοντας τον Μαντζούνη, ενώ ο Προπονητής κ. Αποστολόπουλος τοποθέτησε αρκετούς μικρούς για να τους προετοιμάσει στα μελλοντικά παιχνίδια καθώς αποτελούν το μέλλον της ομάδας. Στις κερκίδες βρέθηκαν οι τραυματίες της ομάδας αλλά και η Διοίκηση που παρακολούθησε τον αγώνα...Επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Μικρομάνης.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου