ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έχασε με 0-2 από την Μικρομάνη το Καλονερό παρότι είχε ευκαιρίες

ME μια ακόμα μέτρια αγωνιστική κινήθηκε ο Παντριφυλιακός Καλονερού που μπορούσε στην έδρα του να πάρει έστω την ισοπαλία αλλά η απειρία και τα λάθη στοίχισαν παρά την δυνατή παρουσία στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα. 
Η ομάδα αντιμετώπισε τον Αστέρα Μικρομάνης ο οποίος παραμένει στη κατηγορία και είχε σημαντικές ευκαιρίες ως το 23ο λεπτό και μπορούσε να κάνει την διαφορά. Όμως μετά από  κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στο 28 άλλαξε η τύχη καθώς με διαγώνιο σουτ μπήκε το 0-1 αφού προηγουμένως ο Γαλάνης κυνηγούσε τον σέντερ φορ της Μικρομάνης λίγο έξω από την μικρή περιοχή. Πάντως η ατυχία συνοδεύτηκε ένα λεπτό αργότερα όταν μετά από επαναληπτικό φάουλ και λάθη της άμυνας σημειώθηκε το 0-2 με το οποίο έληξε το πρώτο 45λεπτο του αγώνα. Στην επανάληψη δεν σημειώθηκε κανένα τέρμα από τις 2 ομάδες καθώς το Καλονερό έπαιξε αμυντικά με αλλαγές που έκανε καθώς είχε στην διάθεσή του παίκτες από τον πάγκο για να ολοκληρώσει τον αγώνα....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου