ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πρώτος με τον τελευταίο στο Δώριο και σκορ 4-0

ΗΤΑΝ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να μας δώσει ένα καλό αποτέλεσμα. Όταν όμως αγωνίζεται ο πρωτοπόρος με τον τελευταίο βαθμολογικά τότε το αποτέλεσμα είναι μάλλον αναμενόμενο και φυσικά γεμάτο μπάλα. Έτσι το Δώριο που μαθηματικά έχει στεφθεί Πρωταθλητής της κατηγορίας αγωνίστηκε στο όμορφο γήπεδο του Δωρίου με το Καλονερό νικώντας με 4-0 στην εκπνοή του αγώνα.
Φυσικά με την ομάδα χωρίς ουσιαστικό τερματοφύλακα με χρέη να αναλαμβάνει ο Γαλάνης δεν μπορούσαμε να περιμένουμε περισσότερα παρά το γεγονός ότι το ρόστερ περιλάμβανε μεταξύ άλλων τους Δρακόπουλο, Γκειβελόπουλο, Λαμπρόπουλο, Ντούπη, Κουτσούλη, Λαχανά και τα υπόλοιπα παιδιά.
Ωστόσο οι φάσεις κοντά στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων ήταν αναμενόμενες και αρκετές ικανοποιητικές, με τις υποδείξεις του προπονητή που θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου προκειμένου να υπάρξει ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας στο γήπεδο της Κυπαρισσίας θα γίνει ανήμερα της Εθνικής επετείου με το Πατίστα...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου