ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Άνευρο το 0-2 με το Πατίστα στο παιχνίδι του Σαββάτου

ΜΕΧΡΙ το τέλος συνεχίζει το Πρωτάθλημα ο Παντριφυλιακός ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ με αξιοπρέπεια και καλές επιδόσεις οι οποίες όμως δεν ήταν αρκετές από την αρχή προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.
Το Σαββατιάτικο παιχνίδι εντός έδρας με το Πατίστα μπορεί να μην άφησε άρτιες εντυπώσεις όμως στο πρώτο 45λεπτο κύλησε ομαλά με αρκετές φάσεις, ενώ στην επανάληψη υπήρξαν αρκετές καλές στιγμές με κόρνερ και φάουλ που κέρδισε η ομάδα χωρίς όμως να αξιοποιηθούν  στην μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων που κέρδισαν την παρτίδα με 0-2 και από 2 τέρματα που σημειώθηκαν στα 2 ημίχρονα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η ομάδα του Πατίστα έχει εξασφαλίσει την παραμονή ενώ Προπονητής και παίκτης ήταν ο γνωστός Μιχάλης Νικητόπουλος ο οποίος για όσους θυμούνται υπήρξε Προπονητής του Καλονερού το 2009 ενώ αγωνίστηκε κατά το τελευταίο 20λεπτο. Πλέον τώρα απομένουν δύο αγωνιστικές με την Νίκη Πλάτης και την Βαλύρα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ:  Μαντζούνης, Βλάμης Γ., Ζαφείρης, Ντούπης, Γαλάνης Γ., Δρακόπουλος Χρ., Λαμπρόπουλος Καν., Λαχανάς Δημ., Κουτσούλης Νίκ., Ηλιόπουλος, Γκειβελόπουλος Γ.
ΠΑΤΙΣΤΑ: Σταυρόπουλος, Σαραντόπουλος, Αντωνόπουλος, Κοζομπόλης, Οικονόμου, Ρατσέβ, Γεωργίτσας, Σαπούτζογλου, Ζωγόπουλος, Μπούζας, Βαντζέλι
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου