ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκη λύτρωσης με 2-1 την Νίκη Πλάτης στο νέο γήπεδο Φιλιατρών

ΤΟΝ καλύτερο εαυτό του ανέδειξε η ομάδα του Παντριφυλιακού Καλονερού η οποία κέρδισε όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και τις εντυπώσεις στο προτελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Β τοπική κατηγορία στο νέο γήπεδο των Φιλιατρών νικώντας την Νίκη Πλάτης με 2-1 μετά από ένα εντυπωσιακό αγώνα με ρυθμό και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.
Το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτό ήταν μοιρασμένο καθώς στο 28 η Νίκη Πλάτης μετά από λάθος στη μικρή περιοχή κοντά στα δίχτυα του Νίκου Αλεξόπουλου κάνοντας το 1-0, αλλά η κατάσταση άλλαξε λίγο αργότερα. Στο 58 μετά από φάουλ των γηπεδούχων στον Ντούπη κοντά στον Βλάμη, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλντι το οποίο εκτέλεσε άριστα ο Λαμπρόπουλος κάνοντας το εκπληκτικό 1-1 με το οποίο ανέβηκε η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο η υπόθεση αγώνας είχε σημαντικές εξελίξεις λίγα λεπτά αργότερα όταν μετά από γερό μπάσιμο στην μεγάλη περιοχή στο 74 ο Λαχανάς κατάφερε να αποδομήσει την άμυνα των γηπεδούχων σημειώνοντας το 1-2 με το οποίο έληξε ο αγώνας με τον προπονητή και τον πάγκο να ξεσπά σε χειροκροτήματα. Κατά γενική ομολογία η ομάδα φαίνεται ότι...έστω και αργά βρήκε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Νίκο Αλεξόπουλο, ο οποίος εκπλήρωσε στο έπακρο τα καθήκοντά του. Στη Νίκη Πλάτης αγωνιζόταν και ο πρώην τερματοφύλακας του Καλονερού Νικολόπουλος ο οποίος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τις 2 ομάδες.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου