ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΤΗ Β΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Η ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡA- ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΒΑΛΥΡΑ

Στον 1ο όμιλο της Β΄ Μεσσηνίας, αλλά και στον 2ο έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση άνοδος με τον Δωριέα Δωρίου και τον Απόλλωνα Πεταλιδίου να κερδίζουν την 1η θέση στους αντίστοιχους ομίλους.
Τα πράγματα στην ουρά, δεν έχουν ξεκαθαρίσει καθώς κυνηγούν μια θέση στον ήλιο…Άρις Καλαμάτας με 22 βαθμούς, Α.Ε Ηρακλής/ Kυπαρισσίας με 23 βαθμούς, Νίκη/Φιλιατρών με 25 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟ Καλό Νερού έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία και σε αγώνα γοήτρου το Σάββατο στο γήπεδο της αρκαδιάς θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Βαλύρας, ο οποίος θα παραταχθεί με αρκετούς νεαρούς παίκτες στην σύνθεσή του ολοκληρώνοντας το Πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια.
Τη Κυριακή το απόγευμα ο Άρις Καλαμάτας δοκιμάζεται στην καυτή έδρα του Α.Σ. Μάνεσι και ο Ηρακλής Κυπαρισσίας έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο τον Α.Σ. Ανδρούσας, με τους γηπεδούχους να είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη και το τρίποντο καθώς δεν φέρονται αποφασισμένοι να πέσουν αμαχητί..
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου