ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έληξε 1-2 ο τελευταίος αγώνας με την Βαλύρα- Στη Γ τοπική πλέον το Καλονερό

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ το Πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας το διήμερο καθώς η τελευταία αγωνιστική κλήρωσε υποβιβασμό για τον Παντριφυλιακό Καλονερού όπως αναμενόταν και του Άρη Καλαμάτας ο οποίος έχασε στο γήπεδο του Μάνεσι. Παρόλα αυτά το τελευταίο παιχνίδι σημειώθηκε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με φιλοξενούμενους τον Αστέρα Βαλύρας και το κοντέρ να γράφει το 1-2 στο τέλος του 90λεπτου.
Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν δυνατό με φάσεις κοντά στην εστία των φιλοξενουμένων αλλά οι φάσεις που εξελίχθηκαν δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς έλειπε ο συντονισμός για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα. Έτσι στο 18 σημειώθηκε το 0-1 χωρίς όμως να πτοηθούν οι γηπεδούχοι. Στην επανάληψη μετά από λάθος στο 68 και από φάση κόρνερ η μικρή περιοχή ήταν ακάλυπτη με αποτέλεσμα να τρυπώσουν οι αντίπαλοι σημειώνοντας το 0-2, ωστόσο ο τερματοφύλακας Αλεξόπουλος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του κατά γενική ομολογία σε κάθε εξέλιξη των φάσεων ως το 80 καθώς κάλυπτε αρκετά κενά σημεία στην εστία του. Φυσικά μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 76 όταν μετά από φάουλ το Καλονερό κέρδισε τελικά την φάση και σημείωσε με πλασέ το 1-2 με γκολ του Ζαφείρη καθώς αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου