ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παρών οι τραυματίες στο χορό, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κοντά στους παίκτες

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ήταν η παρουσία των νέων παικτών και της ομάδας στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του Παντριφυλιακού Καλονερού που άφησε σε όλους άρτιες εντυπώσεις και σήμερα δημοσιεύουμε περισσότερες φωτογραφίες από την εκπληκτική εκδήλωση.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρει έχει το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Τριφυλίας φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά της ομάδας καθώς και με τους φίλους της Ομάδας, ενώ παρών ήταν μεταξύ άλλων και οι τραυματίες Γιώργος Βλάμης και Άγγελος Μιχαλόπουλος οι οποίοι θα επιστρέψουν στα γήπεδα από την νέα αγωνιστική περίοδο ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλά παιδιά κέρδισαν από την δώρα που δόθηκαν στην λαχειοφόρο αγορά. Τα δώρα περιλάμβαναν μεταξύ άλλων μπάλες ποδοσφαίρου, παιχνίδια PES, αλλά και χρήσιμα δώρα που εκτιμήθηκαν δεόντως καθώς ο αριθμός τους έφτασε τα 70 συνολικά, ενώ ο Σύλλογος ευχαρίστησε όλους τους δωροθέτες και καταστήματα της Κυπαρισσίας, Καλονερού που βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου