ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξεφάντωσαν οι φίλοι του ΠΑΟ Καλονερού στον ετήσιο αποκριάτικο χορό...

ΜΕ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο 'Ακρογιάλι' στο Καλονερό ο ετήσιος χορός του Παντριφυλιακού ομίλου Καλονερού παρουσία φίλων του συλλόγου, παικτών, διοίκησης, επισήμων και φιλάθλων. 
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Προέδρου Δημήτρη Καραχάλιου ο οποίος καλωσόρισε το κοινό τονίζοντας ότι ο Π.Α.Ο. Καόνερού έχει καθιερώσει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του εδώ και 27 χρόνια ενώ εξήγησε ότι η συλλογική δράση που αναπτύσσει έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία. Ακολούθως μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Μεσσηνίας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σταθόπουλος ο οποίος προσήλθε παρά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε για να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όσους αγαπούν τον αθλητισμό προσθέτοντας ότι το Καλονερό είναι μια μεγάλη ζεστή οικογένεια που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε όλα τα αθλητικά σωματεία με στροφή στη νεολαία που αποτελούν το μέλλον του ποδοσφαίρου, ενώ ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Μ. προέτρεψε το Διοικητικό συμβούλιο να στέκεται ψηλά σε αγωνιστικό επίπεδο εκφράζοντας την άποψη ότι δεν χρειάζεται να παρασυρόμαστε από τον Πρωταθλητισμό όσο μεγαλύτερη είναι η αξία της ενασχόλησης των νέων ανθρώπων και την μύησή τους στο κλίμα της άμιλλας και υγιούς συλλογικής δράσης, ενώ ευχαρίστησε όσους δήλωσαν παρών μαζί με τον Δήμαρχο Τριφυλίας και φορείς.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας που μίλησε με ένθερμα λόγια για την τοπική ομάδα συμπλήρωσε ότι "είμαι κι εγω Καλονερίτης αφού είμαστε όλοι Τριφύλιοι" καθώς όπως τόνισε παρακολουθεί την πορεία του σωματείου που είναι άξιο με τα στελέχη του, καταλήγοντας ωστόσο ότι "ο Δήμος γνωρίζει ότι θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στα αθλητικά σωματεία με πόρους αλλά και λόγω της οικονομικής δυσπραγίας δεν μπορεί να υλοποιήσει άμεσα τα οράματά του, αλλά αυτό ανήκει στις βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής αρχής διότι η άθληση της νεολαίας είναι η μοναδική διέξοδος από την σκληρή πραγματικότητα".
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Αυλώνος κ. Φιλντίσης ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα καθώς ο σύλλογος αποτελεί κομμάτι της ζωής του τόπου που έχει συνεχώς έντονη παρουσία στον αθλητισμό, ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος ο οποίος κατάγεται από την Αγαλιανή  μαζί με την παρέα του, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Πανουσιοπούλου, ο Πρόεδρος του Διαγόρα Κοπανακίου κ. Δέδες, εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Καλονερού κ. Σπύρος Παπαηλιού και αρκετός κόσμος μαζί με τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήπιε ένα ποτηράκι κρασί ο Δήμαρχος Τριφυλίας. Η ζωντανή ορχήστρα έδωσε γιροτινό κέφι στην γιορτή, ενώ στην λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε κληρώθηκαν δώρα μεγάλης αξία τα οποία ήταν και αθλητικού περιεχομένου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η γιορτή διάρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας με αστείρευτο κέφι.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Πωλείται ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ YORK GYM K-860 καινούργιο με τα χρήματα θα βοηθηθεί ένα φτωχό κορίτσι. Θα αναρτηθεί η δωρεά στο ιστολόγιό μας. Τιμή 900 ευρώ. Τηλ. 6945916927 ΔΕΙΤΕ: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/02/york-k860.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή